2019. július 11.

Új ügyvezető igazgató a Budget Magyarország élén

Türker Gürtekint nevezték ki a Budget Magyarország új ügyvezető igazgatójának, aki július 1-től tölti be pozícióját és irányítja a cég tevékenységét.

A Budget és Budget Fleet Solutions tulajdonosa, az Otokoc Otomotiv bejelentette, hogy Türker Gürtekin személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki az Otokoc Magyarország Kft. élére. ürker Gürtekin a humánerőforrás fejlesztésével, valamint az üzleti lehetőségek teljes körű kiaknázásával kívánja az Otokoc Magyarország pozícióját erősíteni hazánk autókölcsönzési- és lízingpiacán.

Türker Gürtekin 18 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban, ezt az időszakot nagyvállalati környezetben töltötte, ahol ügyfélközpontú szemléletet sajátított el. Gépészmérnöki diplomáját az Isztambuli Műszaki Egyetemen, az MBA-t pedig a Boğaziçi Egyetemen szerezte. Korábban egy isztambuli székhelyű pénzügyi vállalatnál, a Koç Fiat Kredi Finansman A.Ş.-nél látott el vezetői feladatokat, és irányította különböző részlegek napi működését. A cég pénzügyi teljesítményéért, az ügyélközpontú környezetért, valamint a hatékony üzleti folyamatok fejlesztéséért és működtetéséért is felelt. Az elmúlt két és fél évben az üzletfejlesztési divíziót irányította a Tofaş Türk Otomobil Fabrikasi A.Ş.-nél, ahol az új üzleti kapcsolatok kialakítását, és hosszú távú működtetését koordinálta a teljes EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban.

Türker Gürtekin teljes felelősséggel tartozik az Otokoc Magyarország hazai üzletágának vezetéséért és fejlesztéséért, valamint kulcsszerepet játszik a vállalat intenzív növekedési terveinek megvalósításában és a cég, illetve a Budget márka jó hírnevének erősítésében is a meglévő ügyfeleknél.

„Megtisztelő a felkérés az Otokoc Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségére, amelynek révén részesévé válhatok egy olyan szervezetnek, amely kiváló minőségű autóbérlési szolgáltatásokat és innovatív, személyre szabott megoldásokat kínál ügyfelei számára. Eddigi karrierem során kellő tapasztalatot szereztem abban, hogy felismerjem egy vállalat növekedéséhez és sikeres működéséhez vezető utat. A siker nélkülözhetetlen összetevői a kiváló kollégák, a hatékony csapatmunka, a vásárlói élményre történő összpontosítás, valamint a hosszú távú ügyfél-. és partneri kapcsolatok kiépítése. Szilárdak az alapok, és várakozással tölt el az, hogy erre építkezve magasabb szintre emeljük a vállalat hazai divízióját" – foglalja össze Türker Gürtekin.

Türker Gürtekin az Otokoc Magyarország korábbi ügyvezető igazgatóját, Hasan Kurtot váltja, aki több, mint négy év után távozik, hogy új kihívásokat keressen Magyarországon.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

17 órája

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.