2013. szeptember 04.

Új ügyvezető igazgató a Kupon Világnál

Elődje az anyavállalat nemzetközi terjeszkedésén dolgozik a továbbiakban.

Elődje az anyavállalat nemzetközi terjeszkedésén dolgozik a továbbiakban.

Kalovits Gábor irányítja ügyvezetőként a továbbiakban a Kupon Világot. Az eddig az ügyvezető igazgatói posztot betöltő alapító, Shehryar Piracha a jövőben a nemzetközi cégcsoport, a Rebate Networks online terjeszkedésén dolgozik.

Kalovits Gábor korábban a Scholl kelet-európai igazgatójaként és nagy-britanniai country menedzsereként, az Office Shoes kelet-európai igazgatójaként és a Nike Magyarország key account menedzsereként dolgozott.

"A piac meredek növekedési szakasza lezárult, már nem a két számjegyű növekedéseké a terep, hanem a márkák közötti verseny éleződik ki, a fogyasztók minél jobb kiszolgálása és a minőségi ajánlatokért folytatott küzdelem. Ebben szeretnénk továbbra is élen járni, ilyen irányban fejlesztünk. Alaptevékenységünk, a közösségi vásárlás további erősítése mellett, így a feladatkörömbe tartozik majd új online piaci projektek indítása és az ezekhez szükségek csapatok felállítása és menedzselése" - mondta el kinevezése kapcsán.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.