2013. szeptember 04.

Új ügyvezető igazgató a Kupon Világnál

Elődje az anyavállalat nemzetközi terjeszkedésén dolgozik a továbbiakban.

Elődje az anyavállalat nemzetközi terjeszkedésén dolgozik a továbbiakban.

Kalovits Gábor irányítja ügyvezetőként a továbbiakban a Kupon Világot. Az eddig az ügyvezető igazgatói posztot betöltő alapító, Shehryar Piracha a jövőben a nemzetközi cégcsoport, a Rebate Networks online terjeszkedésén dolgozik.

Kalovits Gábor korábban a Scholl kelet-európai igazgatójaként és nagy-britanniai country menedzsereként, az Office Shoes kelet-európai igazgatójaként és a Nike Magyarország key account menedzsereként dolgozott.

"A piac meredek növekedési szakasza lezárult, már nem a két számjegyű növekedéseké a terep, hanem a márkák közötti verseny éleződik ki, a fogyasztók minél jobb kiszolgálása és a minőségi ajánlatokért folytatott küzdelem. Ebben szeretnénk továbbra is élen járni, ilyen irányban fejlesztünk. Alaptevékenységünk, a közösségi vásárlás további erősítése mellett, így a feladatkörömbe tartozik majd új online piaci projektek indítása és az ezekhez szükségek csapatok felállítása és menedzselése" - mondta el kinevezése kapcsán.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

5 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.