2012. május 18.

Új vállalati értékesítési igazgató a Telenornál

A Telenor Magyarország vállalati értékesítési igazgatói posztját Tóth Levente tölti be júniustól - közölte a távközlési szolgáltató.

A szakember több mint 10 éve dolgozik az infokommunikációs szektorban, elsősorban értékesítési területen látott el vezetői feladatokat, de jelentős tanácsadói tapasztalattal is rendelkezik. Tóth Levente fő feladata a vállalati értékesítési csapat munkájának vezetése lesz.

„Az elmúlt években kiemelt figyelmet fordítottunk a vállalati szegmens speciális igényeit kiszolgáló, hatékony mobiltechnológiai megoldások fejlesztésére. A Telenor ennek köszönhetően jelentős piaci részesedéssel rendelkezik ezen a területen. Bízunk abban, hogy az új igazgató érkezésével tovább erősíthetjük pozíciónkat és egyre több vállalat felismeri a mobiltechnológiára épülő és értéknövelt szolgáltatásaink előnyeit” - mondta el Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Tóth Levente
Tóth Levente

„Örömmel látom, hogy felkészült és motivált értékesítési csapat élére érkezem. Bízom benne, hogy eddigi tapasztalataimat, iparág-ismeretemet hasznosítani tudom majd, hogy leendő munkatársaimmal egymást erősítve dolgozhassunk együtt piaci pozícióinkon. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan csúcstechnológián alapuló, széleskörű innovatív megoldásokat kínálhatunk, amelyek használata hatékonyabbá teszi a vállalkozások működését” – mondta el Tóth Levente.

Tóth Levente az elmúlt időszakban vezetői tanácsadóként dolgozott. Munkája során olyan vállalatok működését segítette mint a Synergon vagy a Sciamus. A szakember 2009-ig a T-Systems Hungary nagyvállalati értékesítési igazgatójaként dolgozott, ezt megelőzően a T-Mobile-nál volt felelős a nagyvállalati és kormányzati ügyfelek kiszolgálásáért. Pályáját a befektetési banki iparágban portfolió menedzserként kezdte.

Tóth Levente egyetemi diplomáját 1997-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakirányán szerezte, majd ugyanitt 2004-ben MBA fokozatot szerzett. Időközben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének jogi szakokleveles közgazdász képzését is elvégezte. Tóth Levente 38 éves, nős és három gyermek édesapja.


Több száz állás a média és marketing világából