2011. június 14.

Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál

Az E.ON Csoporttól érkezett a szakember a mobilkommunikációs céghez.

Az E.ON Csoporttól érkezett a szakember a mobilkommunikációs céghez.
Kutas István

2011. július 11-től Kutas István tölti be a Telenor vállalati kommunikációs igazgatói pozícióját. Ezen poszton ő felel a mobilszolgáltató belső és külső vállalati és termékkommunikációjáért egyaránt. Feladata a különböző kommunikációs területek összehangolásán túl a vállalati kommunikáció egészének erősítése lesz a sajtókapcsolatokon és a közösségimédia-csatornákon keresztül.

Kutas István az E.ON Csoporttól érkezik új pozíciójába, ahol előbb az E.ON Földgáz Trade és az E.ON Földgáz Storage társaságok vállalati kommunikációs vezetője, 2009-től pedig a teljes E.ON Hungária PR és médiakapcsolati vezetője volt. Azt megelőzően 2002 és 2006 között a Béres Gyógyszergyár kommunikációs osztályvezetője volt. Szakmai pályafutását 1998-ban, a Hill & Knowlton PR ügynökségnél kezdte.

"Mind a telekommunikációs szektor, mind a Telenor izgalmas változásokon megy most keresztül, s ez nagy kihívást jelent a vállalati kommunikáció számára is. Célom, hogy kommunikációs igazgatóként ezt a kihívást a lehető legsikeresebben kezeljük, ezzel is hozzájárulva a társaság piaci pozíciójának erősítéséhez. Továbbra is kiemelt hangsúlyt kívánok fektetni arra, hogy a sajtó képviselőinek korrekt és naprakész tájékoztatásával ügyfeleink elégedettségét is tovább növeljük" – mondta kinevezése kapcsán Kutas István.

Címkék: telenor