2012. március 02.

Új vezér a GTS Hungary élén

Csütörtöktól Laczkó Tóth Gergely a GTS Hungary távközlési és adatközpont-szolgáltató vállalat új ügyvezető igazgatója.

Laczkó Tóth Gergely a GTS magyarországi üzleti tevékenységének irányításáért, szervezéséért és vezetéséért felel, valamint a távközlési és adatközpont szolgáltatások új lehetőségeinek feltárása is a feladatai közé tartozik.

Az új igazgató sok éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs iparág különböző szegmenseiben. Az autó- és vasúti alkatrészeket gyártó Kókai Tömítéstechnikai Kft. ügyvezetői igazgatói posztja előtt a Pannon GSM/Telenor marketing igazgatójaként, a Velux Magyarország ügyvezető igazgatójaként és a TELE2 vezérigazgatójaként dolgozott. Laczkó Tóth Gergely a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán végzett, majd az angliai Open University-n szerzett MBA diplomát.

„Gergely egy nagyon jó választás a GTS csapatába. Nagy tapasztalatának köszönhetően új ötleteket és lendületet fog hozni a vállalathoz, ezzel is támogatva a GTS Hungary növekedését.” – mondta Danny Bottoms, a GTS vezérigazgatója. „Nagyon örülünk, hogy Gergely fogja vezetni a magyarországi leányvállalatot, ezen a gyorsan változó versenyképes piacon. Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele.” – tette hozzá Bottoms.