2012. július 23.

Új vezér a NeoFM élén

Háromtagú új menedzsment állt fel a tulajdonosváltás nyomán.

Háromtagú új menedzsment állt fel a tulajdonosváltás nyomán.

Németh Tibor lett a NeoFM-et üzemeltető FM1 Zrt. új vezérigazgatója. A közlés szerint 20 éve dolgozik az üzleti szférában, többéves cégvezetői tapasztalata van. Az új menedzsment tagja lett mellette dr. Mezei László, aki a rádió jogi ügyeiért felel.

A szakmai munkát Berényi Attila irányítja. Ő húsz éve, Szegeden kezdte rádiós pályafutását. Hírszerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Danubius Rádióban, majd a Sláger Rádió hírigazgatójaként tevékenykedett, később a Juventus Rádióban volt hírigazgató. Majd egy éve a NeoFM hírigazgatójaként dolgozik.

Az új menedzsment célja, hogy a rádió arculatának megváltoztatása nélkül, a hallgatók megtartásával, illetve újak megszerzésével erősítse a NeoFM piaci helyzetét - írják. "Az új vezetők fő feladata egyben, hogy a múltból örökölt problémákat minél hamarabb megoldják, és a cég partnereivel korrekt és gyors egyezségre jussanak a vitás kérdésekben" - zárul a közlemény.

A rádió korábbi vezérigazgatója Földes Ádám volt, aki NeoFM-es időszakát megelőzően mind a Sláger Rádiónál, mind a Danubiusnál megfordult vezető pozícióban. A szakember július 18-ával távozott, még nem tudni hol folytatja.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.