2012. április 05.

Új vezér a Ringier-nél

Christian Unger új kihívások elé néz a hároméves átalakítási folyamat nyomán.

Christian Unger új kihívások elé néz a hároméves átalakítási folyamat nyomán.
Marc Walder

Marc Waldert nevezték ki a Ringier AG új vezérigazgatójának, aki az új kihívások elé néző Christian Ungert váltja a pozícióban. A szakember jelenleg a Ringier Svájc és a Ringier Németország vezérigazgatója, e posztokat új feladata mellett is megtartja.

A távozó Christian Unger 2009. január 1-jétől töltötte be a Ringier AG vezérigazgatói posztját. "A három éves átalakítási folyamatot követően a Ringier mára egy széleskörűen diverzifikált médiavállalat, és a Ringier Axel Springer Media AG vegyesvállalattal a cég kiváló pozíciót szerzett Közép- és Kelet-Európában. Ez a megfelelő idő számomra, hogy új kihívásokat vállaljak" - mondta el.

Marc Walder a Ringier újságíró-iskolájában végzett. Korábbi megbízásai között szerepelt a Blick Csoport sportrovat-vezetői és a SonntagsBlick, illetve a Schweizer Illustrierte főszerkesztői posztja, mielőtt átvette a Ringier Svájc és Németország elnök-vezérigazgatói pozícióját, és 2008-ban csatlakozott a Ringier AG Group Executive Boardjához.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2 órája

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

8 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.