2011. január 18.

Új vezér a Telenornál

Christopher Laska Anders Jensent követi a vezérigazgatói székben, aki távozik a mobilszolgáltatótól.

Christopher Laska Anders Jensent követi a vezérigazgatói székben, aki távozik a mobilszolgáltatótól.

2011. január 18-i hatállyal Christopher Laska lett a Telenor magyarországi vezérigazgatója, miután Anders Jensen távozik a cégcsoporttól. A szakember 2009 óta a Telenor Montenegró vezérigazgatója, előtte a szerbiai leányvállalatánál volt vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes. Azt megelőzően a Telenor International Mobile-nál volt M&A projektigazgató, majd a magyarországi, illetve később a pakisztáni leányvállalatért felelős vezetőként dolgozott. A Pannon GSM-nél az üzletfejlesztési és stratégiai igazgatói pozíciót töltötte be.

Christopher Laska

"Nagy örömünkre szolgál, hogy Christopher Laska a Telenor Magyarország új vezérigazgatója. Széleskörű iparági tapasztalata, valamint a vállalatra és a helyi gazdasági környezetre vonatkozó ismeretei komoly előnyt jelentenek számára” - kommentálta a kinevezést Björn Magnus Kopperud, a Telenor Magyarország igazgatósági elnöke, egyben a Telenor csoport közép- és kelet-európai leányvállalataiért felelős igazgató-helyettese.

Címkék: telenor

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.