Sz.D. 2012. szeptember 28.

Új vezér a felhőszolgáltató élén

A regionális felhőszolgáltató CE On-Demand közgyűlése a múlt hét végén arról döntött, hogy a vezérigazgatói tisztséget mostantól Soós Tamás tölti be.

A regionális felhőszolgáltató CE On-Demand közgyűlése a múlt hét végén arról döntött, hogy a vezérigazgatói tisztséget mostantól Soós Tamás tölti be.
Soós Tamás
Soós Tamás

Az új vezető William Szentágotayt váltja fel, aki azonban tagja marad a vállalat vezetőségének.

“Örömmel veszem át a CE On-Demand irányítását, és támogatom a vezetőséget a cég küldetésének megvalósításában: minél több sikeres, és önálló felhőszolgáltatóként működő viszonteladó partner létrehozásában” – mondta Soós Tamás. A 41 esztendős vezető korábban az Eiger tanácsadó cég vezetője volt, 2004-ig pedig a Fornax rendszerintegrátor vállalat projektigazgatói pozícióját töltötte be. Egyetemi végzettséggel és MBA címmel rendelkezik, 5 nyelven beszél. Tizenöt év tapasztalata van a kis- és közepes vállalkozások nagyvállalati ügyfeleknek nyújtott IT szolgáltatásainak tervezésében és kivitelezésében. Szabadidejében több alapítvány munkáját is segíti, és számos társadalmi felelősségvállalást ösztönző kezdeményezés támogatója. Budafokon él feleségével és két gyermekével.

Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és a felügyelőbizottság elnöke elmondta: “a 2008-as alapítás óta azon dolgozunk, hogy megmutassuk befektetőinknek és az iparág többi szereplőjének: egy magyarországi székhelyű cég is képes nemzetközi sikerekre, és méltó helye van a világ legnagyobb felhőszolgáltatói között. Tamás azt a szakmai profizmust, minőséget és dinamizmust testesíti meg, amely mindig is jellemezte a CE On-Demandot. Billnek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani, amiért kitartó és kemény munkájával támogatta a cég eddigi legnagyobb földrajzi terjeszkedését az elmúlt másfél évben. Vezetőségi tagként továbbra is számítunk tanácsaira és útmutatására.”

Címkék: CE On-Demand felhő


Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

6 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.