Március közepétől Ürge Dezső váltja Csikesz Erikát a 103.9 Sláger FM vezérigazgatói posztján.

Ürge Dezső, több mint 20 éve kezdte meg pályafutását a média világában. Korábban a 103.9 Sláger FM, a Rádió 1 és számos, más rádió, továbbá a több mint 10 éve működő TriMedia Sales House, a piacvezető rádiókat értékesítő Radio Sales House és az új szereplőként megjelenő Media Time kereskedőházak értékesítési partnereként töltött be pozíciókat.

A 103.9 Sláger FM vezérigazgatójaként fő célkitűzése, hogy a Budapesten és Pest megyében egyaránt kimagasló eredményeket elérő rádió az eddig elért pozícióját tovább növelje a teljes lakosság tekintetében.

„A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse a rádiót hallgatva.

Továbbra is azon leszünk, hogy ez a rádió Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb, minden igényt kielégítő adója legyen"

– mondta az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Csikesz Erika, korábbi vezérigazgató, külföldön folytatja karrierjét, ezért nehéz döntés után, közös megegyezéssel vált el a rádiótól.

„Az elmúlt másfél évben csapatommal rendkívüli eredményeket értünk el Budapest és régiója prémium márkájával, a 103.9 Sláger FM-mel. A hallgatottság és a bevételi adatok minket igazolnak, hiszen rekordokat döntöttünk. A tekintélyes tévés múltam mellett immáron a rádió is az életem részévé vált, azonban most külföldön folytatom pályafutásomat és Belgiumban fogok élni" – mondta Csikesz Erika, akinek Radu Morar - a 103.9 Sláger FM tulajdonosa - a rádióért végzett sikeres munkáját nagyra értékelve megköszönte eddigi tevékenységét és helyére Ürge Dezsőt nevezte ki vezérigazgatónak.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

6 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.