2011. november 10.

Új vezérigazgató az Est Médiánál

Pankotai Csaba igazgatósági tagot választották vezérigazgatónak a múlt héten lezárult alaptőke-emeléssel nemzetközivé vált a cégcsoportnál.

Pankotai Csaba igazgatósági tagot választották vezérigazgatónak a múlt héten lezárult alaptőke-emeléssel nemzetközivé vált a cégcsoportnál.
Pankotai Csaba

Pankotai Csabát választotta az igazgatóság az Est Média új vezérigazgatójának. A szakember 2011. júniusa óta ügyvezető igazgatóként tevékenykedett a cégcsoportnál, így döntő szerepet játszott a korábban elhatározott reorganizációban, illetve a múlt héten zárult alaptőkeemelésben.

Kinevezésében az játszott döntő szerepet, hogy a tőkeemeléssel nemzetközivé lett cégcsoportnál olyan vezető kinevezését látták szükségesnek, akinek van nemzetközi tapasztalata. Pankotai Csaba alapítóként és tulajdonos menedzserként vett részt a romániai Şapte Seri, illetve a bulgáriai Programata program kalauzok létrehozásában, működtetésében.

Mostantól három, összesen 40 millió lakosú piacon felel több platformos programmagazin márkák (Pesti Est, Est Lapok, Exit, Şapte Seri, Programata) és out-of-home média termékek egységes irányításáért, működtetéséért.

A vezérigazgatóváltás nem érinti ugyanakkor a rendezvény üzletág operatív vezetését. Az alaptőke-emeléssel lezárult Sziget Kft. akvizícióval a cégcsoport 51 százalékos tulajdonában és teljeskörű konszolidációs körében álló fesztiválok irányítását továbbra is az eddigi, részvényesként is érdekelt szakmai menedzsment végzi.

"A tőkeemelés lezárása után teljes egészében az operatív feladatokra koncentrálhatjuk a társaság és a menedzsment erőforrásait. Az elmúlt időszakban kialakult az Est Media végleges termék portfóliója, most az elsődleges cél ezek jövedelem és eredménytermelő képességét helyreállítani, illetve tovább javítani. Ebben legfontosabb szerepe – a vállalati működés további optimalizálása, és a nemzetközi szinergiák kiaknázása mellett – a technológiai innovációnak, és a mára tradicionálissá vált, nagy múltú brandjeink megújításának lesz" - mondta el Pankotai Csaba.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.