2016. október 20.

Új vezető a Cadreon CEE élén

Október 3-tól Ács Tamás veszi át a Cadreon közép- és kelet-európai (CEE) központjának vezetését.

Ács Tam

ás 11 éve kezdte a karrierjét, amikor elindította a Gemiust Magyarországon, ami a közép- és kelet-európai régió legnagyobb online kutatási és adserver vállalatává vált. Később nemzetközi szerepet vállalt és az összes ország ügynökségi ügyfeléért felelt, különös figyelemmel az üzletfejlesztésre, és ő vezette be a programmatic alapú vásárlást is a Gemiusnál. Az elmúlt években ügyféloldalon szerzett tapasztalatot, mint a UPC Magyarország digitális igazgatója.

„Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a közép-kelet-európai régió egyik legerősebb, ha nem a legerősebb programmatic csapatához igazolhattam, egyben nagy felelősség is, hogy részese lehetek a piacok alakításának. Személyesen nagyon hiszek benne, hogy a programmatic lehetővé teszi, hogy valódi párbeszédeket alakítsunk ki a márkák és az internetezők között, azáltal, hogy az egyes felhasználók számára releváns hirdetések jelennek meg az interneten” – mondta el kinevezése kapcsán Ács Tamás.

„Tamást lassan 10 éve ismerem. Hihetetlen utat járt be a Gemiustól a UPC-ig. Örülök, hogy együtt dolgozhatunk olyan új kihívásokon, mint a Cadreon 11 országos portfóliójának bővítése, vagy a közeljövőben elinduló DMP szolgáltatásunk” – beszélt várakozásairól Erős Attila, a Fastbridge ügyvezető igazgatója.

A Cadreon közép- és kelet-európai központja nemcsak a régióban található IPG Mediabrands ügynökségek ügyfeleit szolgálja ki, hanem további európai országokat is, például Ausztria, Görögország és Portugália.

Ács Tamás elődje, Barta Attila szerepe a kezdetektől fogva kiemelkedő volt az IPG Mediabrands magyarországi RTB szolgáltatásának kiépítésében. Vezetése alatt az elmúlt 3 évben a Cadreon CEE nemcsak Magyarországon, de a régióban is jelentős szereplővé vált. Karrierjét a Vodafone-nál folytatja.

Igazságot az Y generációnak!

1 órája

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.