2010. július 05.

Új vezető a Grey Budapestnél

Új kollégával bővült a Grey Budapest csabata Lőber Ildikó személyében. Az új vezető korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott

Új kollégával bővült a Grey Budapest csabata Lőber Ildikó személyében. Az új vezető korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott

Az új munkatárs tartalomfejlesztési és gyártási vezetőként koordinálja ezentúl az ügynökségen belül a print, TV és DTP munkákat, illetve bizonyos digitális feladatokat is. Korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott, mint traffic menedzser, majd art buyer, az L.A. Design Stúdiónál stúdióvezetőként felelt a Saatchi & Saatchi reklámügynökség DTP munkáiért, majd az EGM Grafikai Stúdiónál tevékenykedett ügyfélkapcsolati és produkciós munkatársként. Ezt követően az Euro RSCG-nél töltött be produkciós igazgatói pozíciót, valamint TV producerként dolgozott a j.a.p. films-nél.

Alastair Whittle, a Grey Budapest ügyvezető igazgatóját idézi a közlemény. „Mivel a nyomdai és a filmprodukció világa, valamint a DTP és a digitális megoldások bizonyos területei egyre inkább összefonódnak, fontosnak éreztük, hogy legyen egy olyan vezetőnk a Grey-nél, aki átlátja a különböző feladatokat, és egy kézben tartja ezek koordinációját. Az újonnan létrehozott pozícióban Ildikó segít nekünk összefogni és hatékonyabbá tenni a print és TV produkciós, valamint a digitális és DTP folyamatokat annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújthassuk ügyfeleink számára.”

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

23 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.