2010. július 05.

Új vezető a Grey Budapestnél

Új kollégával bővült a Grey Budapest csabata Lőber Ildikó személyében. Az új vezető korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott

Új kollégával bővült a Grey Budapest csabata Lőber Ildikó személyében. Az új vezető korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott

Az új munkatárs tartalomfejlesztési és gyártási vezetőként koordinálja ezentúl az ügynökségen belül a print, TV és DTP munkákat, illetve bizonyos digitális feladatokat is. Korábban többek között a Young & Rubicam-nél dolgozott, mint traffic menedzser, majd art buyer, az L.A. Design Stúdiónál stúdióvezetőként felelt a Saatchi & Saatchi reklámügynökség DTP munkáiért, majd az EGM Grafikai Stúdiónál tevékenykedett ügyfélkapcsolati és produkciós munkatársként. Ezt követően az Euro RSCG-nél töltött be produkciós igazgatói pozíciót, valamint TV producerként dolgozott a j.a.p. films-nél.

Alastair Whittle, a Grey Budapest ügyvezető igazgatóját idézi a közlemény. „Mivel a nyomdai és a filmprodukció világa, valamint a DTP és a digitális megoldások bizonyos területei egyre inkább összefonódnak, fontosnak éreztük, hogy legyen egy olyan vezetőnk a Grey-nél, aki átlátja a különböző feladatokat, és egy kézben tartja ezek koordinációját. Az újonnan létrehozott pozícióban Ildikó segít nekünk összefogni és hatékonyabbá tenni a print és TV produkciós, valamint a digitális és DTP folyamatokat annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújthassuk ügyfeleink számára.”

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.