2016. szeptember 01.

Új vezető a Havas Mediánál

Faludi Péter szeptember 1-től Middle Office Vezetőként támogatja a Havas Media munkáját.

Feladata lesz a jövőben az ügynökség kereskedelmi megállapodásainak lebonyolítása, a reklámtechnológiai platformok működtetése, valamint új digitális megoldások bevezetése a magyar piacra.

A szakember 17 éves médiapiaci tapasztalattal érkezett a Havas Media magyarországi csapatához. Pályafutását 1999-ben a Carat médiaügynökségnél kezdte, majd 2004-ben a TV2-nél folytatta értékesítési menedzser, később pedig értékesítési csoportvezető pozícióban. 2010-ben az Atmedia menedzsmentjéhez csatlakozott stratégiai és marketing vezetőként, ahol 2012-től kereskedelmi igazgatóként irányította a sales house értékesítési csapatát.

„Reklámértékesítői oldalról ügynökségi oldalra átülni rendkívül izgalmas feladat, és bízom benne, hogy az eddig megszerzett tapasztalataim és gondolkodásmódom tovább erősíti a Havas Mediát. A digitális és offline platformok szinergiája és együttműködése a szemünk előtt zajlik. Az erre épülő üzleti megoldások kifejlesztése nagy kihívás és fejlődési lehetőség, mind az ügynökség, mind az ügyfeleink részére. Óriási motivációt jelent a számomra, hogy a digitális technológiákban élenjáró ügynökségnél folytathatom karrieremet.”

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

17 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.