2013. március 26.

Új vezető a Mood Mediánál

A korábbi country manager is a cégcsoportnál maradt, de a német leányvállalatnál folytatja.

A korábbi country manager is a cégcsoportnál maradt, de a német leányvállalatnál folytatja.

Kiss László lett a Mood Media magyarországi country managere 2013. március 1-jével. A pozícióban ő felel a hazai értékesítési részleg és a marketingfeleadatok irányításáért. A poszton Németh Kingát váltja, aki a Mood Media német leányvállalatánál folytatja, a Key Account csapat tagjaként.

Kiss László az HBO-tól érkezett, ahol a csatorna marketing és PR-tevékenységét irányította. Korábban a Bols Hungary-nél kategóriamenedzser volt, a Kraft Foods-nál pedig brand manager pozíciót töltött be. Mint a váltásról elmondta: "Kicsit még fura, hogy amikor elképzelem a nézőt, akihez szólunk, nem egy nappaliban ülő, hanem egy boltban vásárló embert látok magam előtt, de a hangsúly itt is a minőségi tartalmon és a professzionális közvetítésen van, és a Moodnál ez adott."

A személyi változásokkal egy időben zajlik a Mood globális arculatváltása. Ennek nyomán a cégcsoport és annak valamennyi tagja egységes arculattal folytatja tevékenységét. Az egységesítésre többek között az elmúlt évek összevásárlásai és felvásárlásai miatt van szükség.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.