2011. március 22.

Új vezető a TGI-nál

Március végétől egy korábbi médiaügynökségi vezető érketik a TGI Business Unit élére.

Március végétől egy korábbi médiaügynökségi vezető érketik a TGI Business Unit élére.

Szalóki Judit látja vezeti a TGI Business Unitot 2011 márciusának végétől.Feladata lesz többek között a TGI részleg vezetése, üzleti eredményeinek biztosítása, illetve a médiakutatásokhoz kapcsolódó új lehetőségek bevezetése.

A szakember sok éves szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik médiaügynökségi és média területen. A Millward Brownhoz a ZenithOptimedia médiastratégiai igazgatói pozíciójáról érkezett.

Az egységet ezt megelőzően Nagy Tamás irányította, aki ez év elején vissztért az OMG ügynökségi csoporthoz. Ott január óta a kutatási igazgatói posztot tölti be, melyen elődje Mechler János volt.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

15 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.