2016. október 12.

Új vezető a Turnernél

Lisette Schlippe lesz a vállalat tartalomértékesítési igazgatója Kelet-Európában, Németországban és a Benelux-államokban.

Mától Lisette Schlippe a Turner Broadcasting System tartalomlicenszelésért felelős igazgatója Németországban, a Benelux-államokban és a kelet-európai országokban, többek között Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban.

Lisette Schlippe feladata a Turner tartalmainak értékesítése az említett piacokon. Az értékesíteni kívánt műsorokba beletartoznak a Good Behavior, a Will, a Menyasszony kerestetik, a Those Who Can’t és az I’m Sorry mellett a Cartoon Network nagy sikerű sorozatai: a Gumball csodálatos világa és a Ben 10, az Adult Swim animációs szériái: a Rick and Morty és a Robot Chicken, valamint olyan helyi, saját gyártású show-k, mint a 4 Blocks (TNT Serie) és a Ponyhof (TNT Comedy).

Lisette Schlippe tíz éve dolgozik tartalomértékesítőként, legutóbbi alkalmazója az Endemol Shine International volt, amely műsorokat licenszelt a német és a közép- és kelet-európai piacok számára. Korábban a Shine Internationalnek, a 3DD Entertainmentnek és a Zeal Entertainmentnek dolgozott. Schlippe az észak- és közép-európai televíziós piacok szakértőjeként minden műfajt és minden platformot tekintve rendelkezik tapasztalattal.

Schlippe felettese Matthias Heinze, a Turner Közép- és Kelet-Európa kereskedelmi alelnöke és a Turner Kelet-Európa vezérigazgatója.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.