A MediaCom szakembere erősebben bekapcsolná az IAB Hungary tagjait a munkacsoport munkájába. Új képzések is jönnek.

Az IAB Hungary elnöksége Bognár Verát, a MediaCom képzésekért és Media Beyond Advertising szolgáltatásokért felelős vezetőjét választotta az IAB oktatási munkacsoportjának vezetésére. A poszton Ihász Ingridet váltja, aki a továbbiakban az IAB elnökségi munkájára fókuszál. Bognár Vera folytatja az elődje által megkezdett folyamatokat, felel az idén tavasszal már harmadik alkalommal szervezett Digitális Mesterkurzus szakmai vezetéséért, újraszervezi és bevonja az IAB tagjait a munkacsoport munkájába, összefogja az IAB oktatási projektjeit.

Első lépésként, szeretném, az IAB tagjait jobban bevonni az interaktív reklámozással kapcsolatos képzések, események szakmai tematikájának kialakításába. A megújult munkacsoport folytatja a MAKSZ-szal közösen szervezett, sikeres Digitális Mesterkurzus szakmai kontrollját, melyet így „iparági sztenderddé” fejleszthetünk, ezzel is értéket teremtve a piac összes szereplője számára. Emellett terveink között szerepel tematikus oktatási programok kialakítása, ahol egy-egy témára fókuszálva lehetőséget biztosítunk a piac szereplőinek és az érdeklődő tanulni vágyóknak a digitális reklám és marketing tudástár fejlesztésére

– mondta el Bognár Vera.

Pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte, nyolc éven át főként IVR és Mobil szolgáltatásokkal foglalkozott, mint a TeleMedia Interaktív Szolgáltatások marketing menedzsere. 2006-ban a Mediaedge: CIA (MEC) interaktív csapatához került és a mobil terület mellett megismerkedett az internetes média világával is. 2007 végén csatlakozott az OMD-hez, ahol 2011 májusától mobile media strategistként a mobilhirdetési és mobilmarketing terület fejlesztéséért volt felelős. 2012 áprilisában digitális vezetőként MediaCom Magyarországhoz igazolt.

Bognár Vera

Nézze meg Bognár Vera teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.