2012. szeptember 25.

Új vezető az IAB Hungary oktatási munkacsoportjánál

A most megválasztott Ihász Ingrid a CEMP-nél is hasonló pozíciót tölt be egy ideje.

A most megválasztott Ihász Ingrid a CEMP-nél is hasonló pozíciót tölt be egy ideje.
Ihász Ingrid

Ihász Ingridet, a CEMP Sales House elemzésekért és képzésekért felelős vezetőjét választotta az IAB oktatási munkacsoportjának vezetőjévé a szakmai szervezet elnöksége. Feladata az IAB oktatási kezdeményezéseinek összefogása, a tagságnak és a magyar online reklámpiacnak is értéket biztosító képzési programok előkészítésében való részvétel, illetve a szakmai partnerekkel való együttműködés oktatási kérdésekben.

"Fontos, hogy a magyar IAB jobban bekapcsolódjon az interaktív reklámozással kapcsolatos képzések, események szervezésébe. A munkacsoport azon dolgozik, hogy tagszervezeteink és a magyar online hirdetési piac szereplői számára értéket teremtsen oktatási területen is. Hisszük, hogy a folyamatos képzéssel az online hirdetési piac hatékonyabb működésre lesz képes" – mondta el Ihász Ingrid.

A szakember 2005 decemberétől dolgozik az online média területén. Pályafutását a Kirowskinál kezdte, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt. 2010 februárja óta a CEMP Sales House-nál tevékenykedik, eleinte az értékesítéstámogatással foglalkozó egységet vezette, majd 2012 szeptemberétől elemzési és tréning vezetőként dolgozik. Ő jegyzi a Rabbitblogot.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

1 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.