2012. szeptember 25.

Új vezető az IAB Hungary oktatási munkacsoportjánál

A most megválasztott Ihász Ingrid a CEMP-nél is hasonló pozíciót tölt be egy ideje.

A most megválasztott Ihász Ingrid a CEMP-nél is hasonló pozíciót tölt be egy ideje.
Ihász Ingrid

Ihász Ingridet, a CEMP Sales House elemzésekért és képzésekért felelős vezetőjét választotta az IAB oktatási munkacsoportjának vezetőjévé a szakmai szervezet elnöksége. Feladata az IAB oktatási kezdeményezéseinek összefogása, a tagságnak és a magyar online reklámpiacnak is értéket biztosító képzési programok előkészítésében való részvétel, illetve a szakmai partnerekkel való együttműködés oktatási kérdésekben.

"Fontos, hogy a magyar IAB jobban bekapcsolódjon az interaktív reklámozással kapcsolatos képzések, események szervezésébe. A munkacsoport azon dolgozik, hogy tagszervezeteink és a magyar online hirdetési piac szereplői számára értéket teremtsen oktatási területen is. Hisszük, hogy a folyamatos képzéssel az online hirdetési piac hatékonyabb működésre lesz képes" – mondta el Ihász Ingrid.

A szakember 2005 decemberétől dolgozik az online média területén. Pályafutását a Kirowskinál kezdte, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt. 2010 februárja óta a CEMP Sales House-nál tevékenykedik, eleinte az értékesítéstámogatással foglalkozó egységet vezette, majd 2012 szeptemberétől elemzési és tréning vezetőként dolgozik. Ő jegyzi a Rabbitblogot.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

14 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.