2019. augusztus 13.

Új vezető az IPG Mediabrands Magyarország élén

A cég Záprel Zsoltot nevezte ki az IPG Mediabrands Magyarország vezérigazgatójának, aki szeptembertől csatlakozik a céghez, és vezeti a több mint száz szakemberből álló csapatot.

Az IPG Mediabrands EMEA régiójában végbemenő fejlesztések idején az új vezető fog felelni a magyar piacon az ügyfelek növekedésének biztosításáért és a fenntartható transzformáció elősegítéséért; gondoskodva a jövőképről, az irányok meghatározásáról, valamint az együttműködési és az integrációs lehetőségek egész cégcsoportra kiterjedő kohéziójáról.

A szakember több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik különféle multinacionális, gyorsan változó piacokon és szoros határidők jellemezte környezetben működő vállalatok vezetésében. Jelentős múltja van kommunikációval foglalkozó vállalkozások fejlesztésében, különösen a digitális átalakítás területén.

Ezt megelőzően senior vezetői pozíciókat töltött be többek között a Deutsche Telekomnál, az IPG kreatív ügynökségénél, a McCannnél, a Liberty Globalnál és az EBRD-nél. A legutóbbi időkben saját vállalkozását vezette, amely média- és szórakoztatóipari társaságok számára nyújtott tanácsadói szolgáltatást a digitális stratégiájuk, a partneri kapcsolataik újjászervezése és az üzleti modelljeik megújítása területén.

Caroline Foster Kenny, IPG Mediabrands EMEA vezérigazgatója elmondta: „Zsolt kinevezésével hálózatunkba hozzuk Magyarország egyik legnagyszerűbb szakemberét. A marketing és média világában szerzett széleskörű tapasztalata friss szemléletet kínál üzleti partnereink és ügyfeleink számára. Különösen a vezetői és tanácsadói tapasztalata, valamint agilis gondolkodásmódja járul hozzá ahhoz, hogy az ügyfeleink számára kínált világszínvonalú, progresszív marketingmegoldásokon keresztül erősödjön a magyarországi versenyképességünk.”

A kinevezését az új vezető így kommentálta: “A fogyasztói viselkedés és elvárások bámulatosan gyorsan változó időszakában nagy izgalommal csatlakozom az IPG Mediabrands-hez, akik véleményem szerint élen járnak az ügyfelek számára kínált gyors, hatékony, agilis és adatközpontú megoldások kialakításában. Nagyon várom, hogy elkezdhessem a közös munkát mind a helyi, mind a nemzetközi csapatokkal, és előállhassunk előremutató, dinamikus marketing kezdeményezéseinkkel a jelenlegi és jövőbeli partnereink számára.”

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából