2018. október 29.

Új vezető az Initiative élén

2018. április 1-jétől Oszipovics Tatjana az IPG Mediabrandshez tartozó Initiative Brand Directora.

A cégcsoporton belül az ő feladata a hálózatból érkező know-how, a nemzetközi blue chip tendereken is rendkívüli eredményeket elért, Cultural Velocity megközelítés adaptációja, és hazai sikerre vitele.

Tanja 2003-ban indította karrierjét a Group M-hez tartozó Maximize-ban, ahonnan 11 év után, új kihívásokat keresve vállalta el az Initiative vezetését.

Oszipovics Tatjana, Initiative Brand Director: "A ”Cultural velocity” megközelítésünk unikális a piacon és amióta része vagyok a csapatnak, ezt már több tenderben is bizonyítottuk, számos különböző szektorban. Túl vagyunk már azon a ponton, amikor pusztán a reach optimalizálásával messzire mehetünk, az ügynökségeknek igenis fel kell kutatniuk azokat a kulturális aspektusokat és megoldásokat, amelyekkel egy márka üzenete valóban hatékonyan juttatható el a fogyasztóhoz. Ez persze több munkával jár és erősebb elhivatottságot követel, nem kérdés, de ez az, ami az általunk kezelt márkáknak valódi eredményeket hoz. A feladatom pedig elsősorban az, hogy az Initiative a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsa mindezt."

Németh Béla, IPG Mediabrands CEE elnöke: "Az Initiative-nál 2017 óta gyökeres változások indultak, amelynek motorja egy dinamikus, új szemléletű ügynökségi filozófia. A változás nálunk is elkezdődött, épp ezért örülök, hogy Tanja érkezésével erős digitális szemléletű szakember vezeti egy újabb szintre csapatot. Segítségével a partnereink igényeinek még magasabb szinvonalú kiszolgálását várom."

Az új vezető Semsei-Kiricsi Dórát váltja a pozícióban, aki anyai örömok elé nézett.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

1 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával