2019. január 09.

Új vezető az UM élén

2019. január 2-tól Takács Borbála az IPG Mediabrandshez tartozó UM vezetője.

A kinevezés házon belülről történt, Takács Borbála 2015-ben csatlakozott az IPG Mediabrandshez mint stratégiai digitális igazgató elősegítve a cégcsoport digitális képességeinek integrálását a klasszikus médiatervezői területek közé. Ezt megelőzően az Arcus-nál, a Mediacom-nál, és a Havas Médianál lett a terület szakértője.

Takács Borbála, UM Brand Director: “Meglátásom szerint az ügynökségek, kommunikációs szolgáltatók számára a legnagyobb feladatot jelenleg az jelenti, hogy képesek legyenek hatékonyan integrálni működésük összes dimenzióját az üzleti stratégiai gondolkodásba, termék- és szolgáltatásfejlesztésbe. Az elmúlt közel négy évben azon dolgoztam, hogy a speciális szakértelmet igénylő részterületek bevonása a kommunikáció tervezés folyamatába elmélyüljön. Ez idő alatt volt alkalmam a cégcsoport összes divíziójával, üzleti egységével együtt dolgozni, megismerni és megérteni működésüket, erősségeiket, és azok integrációs lehetőségeit. Úgy érzem, az elmúlt időszak közös útjai és eredményei erős háttérbázisként támogatják azt a szándékomat, hogy a UM egy olyan ügynökségként legyen jelen a piacon, amelyik úgy tud kellő rugalmassággal és gyorsasággal, bátran, nyitottan, kreatívan elébe menni a kihívásoknak, hogy közben stabil alapként tekint és épít sok évtizedes szakmai tapasztalatára és nemzetközi hátterére.”

Németh Béla, IPG Mediabrands CEE elnöke: „A UM vezetését feltett szándékom volt egy digitális területen felnőtt szakemberre bízni, mert abban hiszek, hogy egy digitális DNS-ű vezető képes hitelesen vezetni és irányítani az ügynökséget a kommunikációs szakma mostani, újabb és újabb digitális természetű kihívásokkal járó korszakában. Közös célunk, hogy a digitális technológiák széles körű integrálásán keresztül az ügyfeleink számára olyan üzleti partnerek legyünk, akik hatékonyan ötvözik a legmodernebb adat alapú megoldásokat a UM-re jellemző magas szolgáltatási színvonallal.”

Az új vezető Reusz Gabriellát váltja a pozícióban, aki hamarosan anyai örömok elé néz.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.