2011. január 26.

Új vezető kreatívot igazolt a DDB

Az ügynökség Innovation Team csapatához érkezett új szakember. Ezt megelőzően a Leo Burnettnél dolgozott 12 évig.

Az ügynökség Innovation Team csapatához érkezett új szakember. Ezt megelőzően a Leo Burnettnél dolgozott 12 évig.

Balogh Zsolt személyében új vezető kreatív érkezett a DDB-hez. A szakember a 2010 novemberében alakult Innovation Teamhez kerül, Halász Éva és Szántó Gábor mellé. Ezt megelőzően a Leo Burnettnél dolgozott 12 évig, ügyfele volt többek között a P&G, a Telenor, a Coca-Cola és a Samsung.

“Büszke vagyok rá, hogy Zsoltot a DDB Innovation Team csapatában üdvözölhetjük. Senior art directorként talán a legtöbb jelentős díjat ő nyerte, elsősorban úttörő, újító megoldásaival, például Cannes-ban a Cyber kategóriában bronz oroszlánt kapott, de EFFIE, New York Festivals és persze számtalan Aranypenge elismerés birtokosa is" - nyilatkozta Tordai Péter, az ügynökség vezető kreatívigazgatója.

Balogh Zsolt

Az Innovation Team egyébként azzal a céllal jött lére, hogy "a márkaépítésben olyan innovatív megoldásokkal kívánjuk támogatni ügyfeleinket, amelyek lehetővé teszik, hogy értékes párbeszédet alakítsanak ki a fogyasztókkal. A részvétel, az élmény és a megosztási lehetőség biztosítása a központi eleme ezeknek a megoldásoknak".

"Az elmúlt 12 évben végzett rengeteg projekt során kifort bennem, hogy mi az ami a reklámon belül a legjobban érdekel, ami nekem a legjobban fekszik - az új kommunikációs lehetőségek és megoldások, formátumok keresése és fejlesztése. A DDB-nél ezentúl erre a területre koncentrálhatok. Szóval nem csak a helyváltozás miatt érzem úgy, hogy egy friss helyen dolgozom" - mondta átigazolása kapcsán Balogh Zsolt.

Címkék: ddb

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.