2016. február 15.

Új vezetői kinevezés a Next Wave Europe-nál

Februártól Deák András vezeti a Next Wave Europe új SmartCommerce üzletágát: a szakember a Libri-Shopline Nyrt.-től érkezett a digitális ügynökséghez.

A SmartCommerce üzletág célja, hogy a digitális kompetenciákat az ügyfelek számára stratégiai szinten biztosítsa, különös hangsúlyt fektetve az ecommerce és mobil megoldásokra.

Deák András e-kereskedelmi és fizetésforgalmi szakember 12 éves szakmai múlttal.

Négy évig a Libri és Shopline üzleti stratégiai projektjeivel, online webfejlesztések üzleti menedzselésével foglalkozott. 2014 novembere óta a SZEK.org e-kereskedelmi szövetség elnökségi tagja.

2004-től az Inter-Európa Bank e-business üzletágán menedzser, később e-banking osztályvezető. 2008-tól a CIB Bankban az internetes kártyaelfogadás szakterületének üzleti képviselője. 2011-ben a PayU online fizetési szolgáltató hazai piacra történő bevezetését menedzselte üzleti vezető pozícióban. A Shopline, majd a Librivel való fúzióval bővült Libri-Shopline csapatát 4 évig üzletfejlesztési igazgatóként erősítette. Az e-kereskedelem szakmai díját, az Év Internetes Kereskedője Díjat immáron tízedik éve elhivatottan szervezi, 2012-től a SzEK.org-gal együtt. Tanulmányait a BGF Külkereskedelmi Karán tőzsde és pénzintézetek szakirányon, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.