2014. január 28.

Új vezetői pozíció a Sanománál

2014. január 24-étől Jenei Péter a Sanoma Media Budapest Zrt. e-kereskedelmi portfólió-vezetője.

2014. január 24-étől Jenei Péter a Sanoma Media Budapest Zrt. e-kereskedelmi portfólió-vezetője.
Jenei Péter

Jenei Péter a Sanoma két online boltja, a Szépségbolt.hu és az Egészségbolt.hu irányításáért lesz felelős, valamint továbbra is hozzá tartozik az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál. Kinevezését az e-kereskedelmi piac folyamatos növekedése tette indokolttá.

Jenei Péter az elmúlt években az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portálért felelt. Vezetése alatt az Olcsóbbat.hu-n megjelenő boltok száma több mint négyszeresére nőtt, az elérhető termékek száma pedig 1 millió fölé növekedett, megötszörözve a 2011-es adatokat. 2014. január végétől a Szépségbolt.hu és Egészségbolt.hu webshopok is az ő irányításával működnek tovább.

A hazai e-kereskedelemben még számottevő fejlődési lehetőség rejlik. Jenei feladata a felhasználói és vásárlói élmény további javítása, valamint az oldalak működésének optimalizálása is lesz - írja a kiadó közleménye.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.