2014. szeptember 23.

Új vezetők a Central Médiacsoportnál

Az online tartalmi termékeknél történtek változások.

Az online tartalmi termékeknél történtek változások.

Az NLC-csoportot és az egészségügyi portfóliót eddig menedzselő Molnár Zsuzsanna portfólió-igazgató anyai örömök elé néz, ezzel összefüggésben átszervezést jelentett be a Central Médiacsoport online üzletága. A közlés szerint a Startlap-csoport, a Hír24, a Nők Lapja Cafe-csoport (NLC), a HáziPatika termékek és a Vezess.hu vezette autós termékek az adott termékcsoportra fókuszáló termékmenedzserek irányítása alá kerülnek.

Lukács Katalin érkezik a HáziPatika-csoport élére. Emellett az egészség és parenting témájú printlapok portfólió-igazgatói feladatait is ellátja majd. A szakember 2006-ban csatlakozott a Szinapszis-csoporthoz, nevéhez fűződik a Webbeteg.hu 2008-as elindítása, melynek öt éven keresztül volt az ügyvezetője. Most a Photel Kommunikációs Zrt. online üzletágának ügyvezetői posztjáról érkezik a médiacéghez.

Bognár Bálint irányítja az NLC-csoportot, őt házon belülről nevezte ki a Central Médiacsoport. Korábban öt éven keresztül volt a Startlap.hu főszerkesztője, másfél éve pedig az NLC technológiai fejlesztéseiért felelős vezetőjeként dolgozik. Kinevezésével a Nők Lapja Cafen kívül a Cafeblog, a Krémmánia, valamint a WellnessCafe is felügyelete alá kerül.

Müller András veszi át az autós termékek (Vezess.hu, Autómagazin) irányítását.Ő visszatérő a cégnél, korábban a Profession.hu értékesítőjeként, majd az Árbarátok.hu termékmenedzserként dolgozott.

Szemők Árpád Big Data igazgatóként felel a Startlap-csoport irányításáért, míg a korábban általa felügyelt, az online termékek technológiai támogatásáért felelős Online Megoldások vezetését Dajka Ádám veszi át. A tavaly átalakított eDm üzletágat H. Nagy Fanni irányítja majd. A Hír24.hu-t továbbra is Tornallyay Vera vezeti.

"A Sanoma az értékesítés előtti utolsó másfél évben már nem támogatta a magyar piacnak szóló fejlesztéseket. Ennek ellenére tudtuk tartani a korábbiakban elért látogató- és hirdetőpiaci részesedésünket. Az új tulajdonos Central támogatásával egy új, motivált profikból álló csapattal a célunk nem lehet más, mint további piaci részesedés szerzése és a korábbiaknál is népszerűbb termékek piacra vitele" - mondta Dunai András digitálisüzletág-igazgató.