2015. május 29.

Új vezetők a Central egészség témájú termékeinél

Elsősorban tartalmi vonalon történtek változások

Pilling Róbert közös megegyezéssel távozik a kiadótól.

A HáziPatika.com főszerkesztői pozíciójára a kiadó Kulcsár Hajnalt kérte fel, aki másfél évvel ezelőtt csatlakozott a szerkesztőséghez, s kezdetben online szerkesztői, majd senior szerkesztői pozícióban látta el az oldal tartalmi vezetői feladatait. A szakember több mint 9 év tapasztalattal rendelkezik online egészségügyi területen, korábban a HVG.hu-nál dolgozott újságíró-szerkesztőként, valamint a Medizóna.hu egészségportál főszerkesztőjeként.

Fotó: Kulcsár Hajnal

A Nők Lapja Egészség főszerkesztői pozícióját június 1-jétől Szabó Éva tölti be, aki több mint 10 éve dolgozik a kiadónál: kezdetben a Story magazin újságírójaként, majd a Sikk főszerkesztőjeként szerzett tapasztalatot, 2012 óta pedig párhuzamosan látja el a Nők Lapja Egészség szerkesztői és a Wellness magazin vezetőszerkesztői feladatait.

Fotó: Szabó Éva

A Babaszoba.hu vezetőszerkesztői feladatait Krankovicsné Galgóczi Edina látja majd el, aki a termék tartalmi fejlesztéséért és az értékesítés támogatásáért is felel a jövőben. Ő korábban a Webbeteg.hu csapatában látott el szerkesztői és account manageri feladatokat.

Fotó: Krankovicsné Galgóczi Edina

Pilling Róbert, a termékek korábbi vezetője közös megegyezéssel távozik a kiadótól. A szakember 2001 óta dolgozott a HáziPatika.com csapatában, s 2010 óta irányította a Nők Lapja Egészség szerkesztőségét is. Nevéhez fűződik a HáziPatika print magazin elindítása.