2013. április 08.

Új vezetők a MAKSZ online szekciójának élén

Kerti Attila megalakulása óta vezette a szekciót, ám most sűrű elfoglaltságaira hivatkozva lemondott a posztról.

Kerti Attila megalakulása óta vezette a szekciót, ám most sűrű elfoglaltságaira hivatkozva lemondott a posztról.

A MAKSZ online szekciójának tagjai egyhangúlag Erős Attilát, a Fastbridge ügyvezetőjét választották elnöknek, miután a szekciót megalakulása óta vezető Kerti Attila lemondott a posztról. A Maximize ügyvezető igazgatója sűrű elfoglaltságai miatt nem tudja tovább irányítani az online szekciót.

Szintén változás, hogy a Tőrös Balázs személyében az alelnöki posztot adó hat Márka Művek elhagyta a szervezetet. Ennek nyomán a tisztségre Somogyi Mátét, a Wunderman digital directorát választották meg. Nem történt változás az elnökség harmadik tagját tekintve: Kovács Nándor, a kirowski Isobar médiaigazgatója maradt a helyén.

A MAKSZ online tagozata jelenleg 14 tagot számlál. Az elmúlt három évben több felsőoktatási intézménnyel, így a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a BGF Külkereskedelmi Főiskolai Karával is együttműködést alakítottak ki. Emellett aktívan, az IAB-vel szoros együttműködésben dolgozott a szekció a digitális közönségmérési tenderen, illetve az IAB AdExen.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.