2011. április 06.

Új vezetők az Addictnál

Ügyfélkapcsolati és médiás vezetőt igazolt az online ügynökség, amely a bővülés nyomán új irodába is költözött.

Ügyfélkapcsolati és médiás vezetőt igazolt az online ügynökség, amely a bővülés nyomán új irodába is költözött.

Földesi Tamás, a Café Csoport korábbi online igazgatója csatlakozott az Addict Interactive ügynökséghez, mint ügyfélkapcsolati vezető. A szakember a Café Csoport előtt az Arcus Interactive Group client service directoraként dolgozott, előtte alapítója volt a red-stars ügynökségnek. Még korábban az IDG Lapkiadó kommunikációját irányította. Feladata az ügyfélkiszolgálás minőségének emelése és új munkaszervezési metódusok bevezetése lesz.

Földesi Tamás

A média divízió vezetője mostantól Hlivják Richárd lett, aki az elmúlt hét évet az MC Mediacompany médiaügynökségnél töltötte különböző pozíciókban, korábban pedig a D’Arcy Wunderlandnál, illetve a Szerencsjáték Zrt. saját reklámügynökségénél, a Fortuna Kft.-nél dolgozott médiatervezési területen.

Hlivják Richárd

Az ügynökség a vezetők leigazolása mellett új irodába költözött. 

Ezt egyrészt a munkatársak létszámának bővülése, másrészt a frissítés iránti igény indokolta a cégnél. "Különlegesnek számít költözésünk abból a szempontból is, hogy az új iroda belső kialakítását és belső berendezését a cég art directora Gerebenics Péter tervezte, így már a beköltözés pillanatában otthonos, a munkatársak ízlését közvetítő, látványos helyre érkeztünk, ami reményeink támogatja majd a színvonalas, magas minőségű munkavégzést, de a hozzánk látogató ügyfelek is új élményben részesülnek" - mondta el Darázs Attila ügyvezető igazgató.

Címkék: addict interactive

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.