2017. szeptember 11.

Új vezetőt igazolt a Reckitt Benckiser

Esteban Davalos 2005 óta dolgozik a cégnél.

A Reckitt Benckier kinevezte új Marketing & Trade marketing director-át a magyar iroda, illetve a közép- és kelet-európai régió élére.

Esteban Davalos, aki eredetileg Ecuadorból származik, RB-s pályafutását 2005-ben Assistant Brand Manager-ként kezdte a Vanish-nél New Jersey-ben. Az elmúlt 12 évben több részlegen is dolgozott öt különböző országban, többek között az Egyesült Királyságban és Spanyolországban.

„Minden múltbeli élmény szakmailag, és személyesen is meghatározó volt számomra, de amire a legbüszkébb vagyok, az az, hogy egy olyan cégnek dolgozhatok, amely mindenekelőtt a fogyasztót helyezi újításainak előterébe. Az RB határozott célja, hogy innovatív megoldásokkal segítsen az embereknek egészségesebb, boldogabb életet élni. Már az első látogatásom után nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarország rengeteget tud nyújtani, így már alig várom, hogy a családommal együtt felfedezhessük az ország kincseit!” – mondta Esteban Davalos.

Új csapatával, egyik legnagyobb célkitűzésük az Y generációs fogyasztók elérése. A következő 6-12 hónapban különböző digitális csatornákon keresztül olyan termékeket, kezdeményezéseket terveznek kínálni nekik, amik az ezredfordulósok által piaci résnek tartott területekre reflektálnak.

Szemünk a pályán

2019. április 17.

A többség akkor is munkát keres, ha nem akar váltani.