2011. január 12.

Új vezetőt igazolt az Artinvent

Stratégiai és ügyfélkapcsolati vonalon erősített a reklámügynökség. A szakember rövid médiaügynökségi kitérő után érkezik.

Stratégiai és ügyfélkapcsolati vonalon erősített a reklámügynökség. A szakember rövid médiaügynökségi kitérő után érkezik.

Client Service Director és stratégiai vezető pozícióba érkezett az Artinvent reklámügynökséghez Kassitzky Attila. Pályafutását a McCann Ericssonnál kezdte, majd mások mellett a Greynél és az Euro RSCG-nél dolgozott. A szakember rövid kitérőt tett a médiaügynökségi oldalon is.

"Az új vezető igazolására elsősorban a megnövekedett ügyfélszám megfelelő színvonalú kiszolgálása érdekében volt szükség. Az elmúlt nagyjából fél évben az Artinvent több tenderen is nyert, és meglévő ügyfeleinkkel történő együttműködésünk is sok esetben kiszélesedni, bővülni látszik” - indokolta az igazolást Nagy Gergely, a cég ügyvezetője.

 

Címkék: artinvent

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.