2013. december 03.

Új vezetőt kap az InfoRádió értékesítési csapata

Erdélyi Erzsébet ezt megelőzően másfél évig az MTVA Sales House értékesítési vezetőjeként a teljes közmédia portfólió hirdetési bevételeiért felelt.

Erdélyi Erzsébet ezt megelőzően másfél évig az MTVA Sales House értékesítési vezetőjeként a teljes közmédia portfóliójának hirdetési bevételeiért felelt.

Decembertől Erdélyi Erzsébet irányítja az InfoRádió kereskedelmi csapatát. A rádió reklámértékesítését 2011 óta a Napi Gazdaság sales csapata látta el, ez az együttműködés a lap tulajdonosváltása után 2013 végén lezárul.

Erdélyi Erzsébet 1993-ban került a Magyar Televízió Kereskedelmi Igazgatóságára, ahol szponzorációs menedzserként kezdett dolgozni. A kereskedelmi televíziók piacra lépesekor a TV2, majd a Viasat3 értékesítési csapatában szerzett tapasztalatokat. 2003-ban került vissza a Magyar Televízióhoz, majd 2004-től hét éven keresztül reklámértékesítési vezetőként irányította a szakmai munkát. A közszolgálati médiumok összevonását követően részt vett az MTVA Sales House kialakításában. Az MTVA Sales House megalakulását követően másfél évig értékesítési vezetőként felelt a közmédia rádiós, televíziós és internetes portfóliójának hirdetési bevételeiért.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.