2014. október 20.

Új vezetőt kapott a FeminaShop webáruház

Donka Lili korábban a Femina Media B2C marketingeseként a Femina.hu, a Retikül.hu és a Nőifriss.hu fogyasztói marketingkommunikációjáért felelt.

Donka Lili korábban a Femina Media B2C marketingeseként a Femina.hu, a Retikül.hu és a Nőifriss.hu fogyasztói marketingkommunikációjáért felelt.

Donka Lili több mint két éve került junior marketing menedzserként a Femina Mediához. Marketingesként az ő nevéhez köthető többek között a Femina.hu közösségimédia-jelenlétének stratégiai kialakítása, a Viasat3-mal közös, nagy nyári Pasimustra kampány összefogása, és aktív szerepet vállalt az első Femina.hu Ovitündér jótékonysági kezdeményezésben. Emellett tevékenyen részt vett a FeminaShop kínálatának kialakításában, nagyszabású bevezető online, print-, tévé- és rádiókampányának tervezésében is.

„Ami talán a legnagyobb kihívást jelenti az új pozíciómban, az a konverzióközpontú szemlélet kialakítása, hiszen marketingesként mindig a látogatószám volt a prioritás, most pedig azon kell dolgoznom, hogyan lehetséges a látogatókból vásárlókat generálni. Szerencsére olyan sales support csapattal dolgozhatok együtt a Femina Mediánál, akiknek nagy tapasztalatuk van a konverzióközpontú kampányok lebonyolításában, így nap mint nap sokat tanulok tőlük” - mondta Donka Lili e-kereskedelmi vezetői kinevezése kapcsán.

Főszerkesztőt vált a Radiosite.hu

2 napja

10 év után leköszön a Radiosite.hu alapító-főszerkesztője, Gálosi Szabolcs, helyét Huszár Dávid rádiós szakember veszi át.

Új kereskedelmi igazgató az eMAG.hu-nál

2017. augusztus 17.

Hegedüs Katalin a softline divízió vezetőjeként az eMAG termékkínálatának bővítése mellett, a csapat hatékony vezetésére fókuszál.