2013. november 22.

Új vezetővel erősíti csapatát a VIMN

Novembertől Bertók László (McFly) irányításával működik a Viacom International Media Networks Hungary Talent and Music osztálya.

Novembertől Bertók László (McFly) irányításával működik a Viacom International Media Networks Hungary Talent and Music osztálya.
Bertók László
Bertók László

Bertók László korábban a Sláger Rádió, a Roxy és a Rádió1 programigazgatójaként dolgozott. Új pozíciójában a Viacom vezetőjeként a VIVA zenei arculatának finomításáért és annak modernizálásáért felel novembertől, amelynek részeként feladata lesz, hogy aktuális, friss tartalmak legyenek jelen a fiatal célközönséget megcélzó csatornán.

Bertók László feladata a továbbiakban a VIVA Televízió zenei stratégiájának kialakítása és annak felügyelete mellett a Viacom magyarországi csatornáin szereplő előadókkal és művészekkel kapcsolatos támogatási programok és rendezvények lehetőségeinek feltárása. Novembertől Bertók Lászlóhoz tartoznak hazánk mellett a VIMN közép-kelet európai és izraeli csatornáinak Talent and Music osztályai is.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.