2012. május 02.

Új zenefelelős a NeoFM-nél

A Viva és a Music Television zenei osztályának éléről érkezett a rádió új zenei vezetője.

A Viva és a Music Television zenei osztályának éléről érkezett a rádió új zenei vezetője.

A magyar Viva és Music Television zenei osztályának éléről érkezett a NeoFM zenei vezetői pozíciójába Juhász Gergely. A rádiós 15 éves kora óta dolgozik a szakmában. Négy év vidéki rádiózás után került a Rádió1-hez, majd a Roxy Rádióban folytatta pályafutását. 2007-től a Sláger Rádió szerkesztő-műsorvezetője. 2010-től a magyar Viva és Music Television csatornák zenei kínálatának menedzseléséért felelős vezetőként dolgozott, eközben a Juventus Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként is tevékenykedett.

"A NeoFm életében lassan egy éve tartó folyamatos fejlődés fontos mérföldkövéhez érkeztünk, amikor a rádió programing személyi feltételeit teljes mértékben megteremtettük. Bolla Zsolt producer 'leigazolásával' és Erdős László programigazgató mellé Juhász Gergely zenei főszerkesztő érkezésével a személyi változások folyamata befejeződött.” – nyilatkozta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója. Hozzátette: a NeoFM hallgatottsága az egy évvel ezelőtti időszaka óta tendenciózusan emelkedik, ma már meghaladja a másfél milliót, "ami azt jelenti, hogy jó úton haladunk és a kialakult csapat biztosíték a további fejlődéshez".

Az igazolások részeként még áprilisban érkezett Bolla Zsolt a Juventus Rádiótól, ő producer lett a NeoFM-nél. Mellette Erdős László, a NeoFM korábbi producere lett a programigazgató, aki a Juventushoz távozott Kalácska Gábort váltotta.


Több száz állás a média és marketing világából