2016. július 01.

Újabb szakembereket igazolt le a KOD Média

Alig másfél hete jelentette be az ügynökség, hogy kit igazolt le helyi rádiós üzletágának vezetőjévé. Most újabb szakemberek tűntek fel a stáblistában.

Tovább bővült a KOD Média, júniustól Haraszti Márta látja el a cégcsoport napilap értékesítési üzletág hirdetési vezetői feladatait. Elsődlegesen a Lokál napilap hirdetési csapatának irányításáért felel, illetve a kiemelt ügyfelekkel, ügynökségekkel és a Lokál napilap szerkesztőségével tartja majd a kapcsolatot – közölte pénteken portálunkkkal a társaság.

Haraszti Márta 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét hirdetésszervezőként, majd 2002-től saját marketing-kommunikációs vállalkozását vezette. 2010-től a Népszabadság kiemelt ügyfél kapcsolattartójaként helyezkedett el, majd később a Népszabadság és a Világgazdaság lapmenedzsereként, illetve a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként tevékenykedett.

Haraszti Márta mellett Papliczky Pál is a KOD Média munkatársaként folytatja, stratégiai tanácsadóként elsősorban a napilap üzletág értékesítési struktúrájának, illetve a kedvezmény- és jutalékrendszereknek a kialakítása lesz a feladata.

Papliczky Pál 1991-ben kezdte pályafutását a Figyelőnél, ahol üzletkötőként, majd hirdetési igazgatóként dolgozott. Három évvel később 1994 és ’98 között a HVG-nél folytatta, majd öt évig a Metro/Metropol kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett. 2003 és 2006 között a Népszabadság hirdetési igazgatójaként, utána a Ringier tanácsadójaként, majd a napilap üzletág vezetőjeként dolgozott, ezt követően pedig az Epamedia (ma JCDecaux) közterületi reklámcég kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. 2014-től másfél évig a Telegráf Kiadó tanácsadójaként dolgozott, az elmúlt egy évben pedig a cég vezetőjeként irányította a lapkiadó eladását.

A Lokál ingyenes bulvár napilap hirdetés értékesítési feladatait az állami ügyfelek kivételével a  KOD Média kft. végzi, ennek megnövekedett feladataihoz bővítettük az eddig is jól működő KOD Média sales house csapatát, és ezen belül létrehoztuk a napilap értékesítési üzletágat. Ennek kiépítésével, a megnövekedett ügyféligények gördülékeny kiszolgálásának megszervezésével bíztuk meg a két médiapiaci szakembert– hangsúlyozta a közleményben Hanák Tamás, a KOD Média kft. ügyvezető igazgatója.