2016. július 12.

Újabb vezetővel erősít az euroAWK Magyarországon

A német tulajdonban lévő euroAWK Outdoor Kft. menedzsmentjéhez 2016 júliusától csatlakozik Dr. Czerok Péter. A több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember a cég kampánytervezési csoportját vezeti.

A német euroAWK GmbH, illetve a magyarországi társaság német ügyvezetője, Bärbel Nieten itthon is fontos szerepet szán a nemzetközi szintű kampánytervezésnek és ügyfélkiszolgálásnak, ennek egyik fontos lépése a kampány-optimalizáló rendszer nyári bevezetése mellett a vezetőség további megerősítése.

„A cégcsoport a magyar piacon is hosszú távon tervez, ezért célunk, hogy a legfontosabb szakmai területek irányítása a német, a szlovák és a cseh piacok mellett Magyarországon is olyan hozzáértő és tapasztalt vezetők kezében legyen, akik hatékonyan képesek támogatni a cég megújult stratégiáját” – mondta el Bärbel Nieten.

Dr. Czerok Péter

A cég nemrég megújított magyarországi menedzsmentjében Dr. Czerok Péter mellett helyet kapott Boda János értékesítési vezető és Nagy Ferenc műszaki vezető is.

A cégnél Dr. Czerok Péter feladata az ajánlatok, árazások, szerződések menedzselése, illetve a meglévő ügyfelekkel történő kommunikáció és a kampányok tervezésének koordinálása. „A munkám legizgalmasabb része a cseh MGE Data által fejlesztett kampány-optimalizáló szoftver, az IMS bevezetésének irányítása és felügyelete. Az Európa-szerte már több országban is előszeretettel használt tervezőszoftver jelenleg az egyik legfejlettebb és legsokoldalúbb megoldás a piacon. Biztos vagyok benne, hogy kampánytervezésük során a magyarországi ügyfeleink is tapasztalni fogják a program számos előnyét” – mondta el Dr. Czerok Péter.

A szakember több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ebből közel 14 évet töltött a közterületi médiában. Korábban 11 évig volt ügyfélkapcsolati vezető az Outdoor Zrt.-nél (később Epamedia). Kereskedelmi igazgatói pozíciót töltött be a CEMP - Plazma Média Kft.-nél és a Bigprint Hungary Kft.-nél, valamint operatív igazgató volt az AD Solutions Kft.-nél és az Ambient Dekor Média Kft.-nél. Főbb feladatai közé tartozott a céges értékesítési stratégiák, kereskedelmi tervek kidolgozása és végrehajtása, komplex kampányok tervezése, kiemelt ügyfelek kezelése. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett jogi diplomát Reklám- és Médiajog szakirányon, illetve közel két évet tanult az Egyesült Államokban.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.