Program, promóciós és pénzügyi területen erősített a budapesti zenei csatorna.

A Rádió 1 egykori menedzsmentje visszatért a csatornához, október elejétől Bertók László programigazgató, Nagy Henriette promóciós és non-spot sales igazgató, Bazsa Péter zenei igazgató, Kiss Róbert gyártásvezető, valamint Máté Csaba pénzügyi vezető csatlakoztak a Rádió 1-hez.

A szakemberek 2002-től egészen a csatorna megszűnéséig, 2012-ig dolgoztak az akkori Rádió 1-nél. A rádiós csapat az elmúlt egy évben a korábban Juventus Rádió néven futó budapesti rádiót pozícionálta újra, illetve a csatorna Sláger FM-re történő névváltását és az ezzel kapcsolatos teljeskörű program- és kommunikációs stratégiáját valósította meg.

Bakai Mátyás, a Rádió 1 ügyvezetője elmondta, nagyon örül, hogy újra együtt dolgozhat egy profi szakmai csapattal, akikkel 1999-ben együtt indították és vitték sikerre a Roxy Rádiót. Elmondta továbbá, hogy a „régi-új” munkatársakkal összeállt a Rádió 1 menedzsmentje, valamint a programhoz és a promócióhoz kapcsolódó teljes stáb, amely hosszú távon garantálja Rádió 1 hatékony működését, sikerét.

A Rádió 1 zenei arculatával és műsoraival a 15-40 éves korosztályra fókuszál, ugyanakkor a csatorna történelmi lehetőség előtt áll, a megszűnő országos rádió fiatal hallgatóinak kínál alternatívát Budapesten.

A 2012-ben, megszűnésekor leghallgatottabb budapesti rádió az idén nyáron óriásplakát-kampánnyal, TV-hirdetésekkel, sajtó- és közösségimédia-megjelenésekkel robbant be újra a köztudatba és október 3-ától Cooky is újra csatlakozott a régi csapathoz.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából