Program, promóciós és pénzügyi területen erősített a budapesti zenei csatorna.

A Rádió 1 egykori menedzsmentje visszatért a csatornához, október elejétől Bertók László programigazgató, Nagy Henriette promóciós és non-spot sales igazgató, Bazsa Péter zenei igazgató, Kiss Róbert gyártásvezető, valamint Máté Csaba pénzügyi vezető csatlakoztak a Rádió 1-hez.

A szakemberek 2002-től egészen a csatorna megszűnéséig, 2012-ig dolgoztak az akkori Rádió 1-nél. A rádiós csapat az elmúlt egy évben a korábban Juventus Rádió néven futó budapesti rádiót pozícionálta újra, illetve a csatorna Sláger FM-re történő névváltását és az ezzel kapcsolatos teljeskörű program- és kommunikációs stratégiáját valósította meg.

Bakai Mátyás, a Rádió 1 ügyvezetője elmondta, nagyon örül, hogy újra együtt dolgozhat egy profi szakmai csapattal, akikkel 1999-ben együtt indították és vitték sikerre a Roxy Rádiót. Elmondta továbbá, hogy a „régi-új” munkatársakkal összeállt a Rádió 1 menedzsmentje, valamint a programhoz és a promócióhoz kapcsolódó teljes stáb, amely hosszú távon garantálja Rádió 1 hatékony működését, sikerét.

A Rádió 1 zenei arculatával és műsoraival a 15-40 éves korosztályra fókuszál, ugyanakkor a csatorna történelmi lehetőség előtt áll, a megszűnő országos rádió fiatal hallgatóinak kínál alternatívát Budapesten.

A 2012-ben, megszűnésekor leghallgatottabb budapesti rádió az idén nyáron óriásplakát-kampánnyal, TV-hirdetésekkel, sajtó- és közösségimédia-megjelenésekkel robbant be újra a köztudatba és október 3-ától Cooky is újra csatlakozott a régi csapathoz.

Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben

9 órája

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség rendes évi közgyűlésén új elnökségi tagok megválasztására került sor, mivel három tisztségviselő megbízatása lejárt.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2017. május 25.

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.