2013. június 27.

Üzletfejlesztésben erősít a Hírek Média

Stratégiai és üzletfejlesztési menedzsert igazolt a cég.

Stratégiai és üzletfejlesztési menedzsert igazolt a cég.

Új pozíciót hozott létre a Hírek Média, melynek célja, hogy üzletágai összehangoltabban működjenek, és hatékonyabbá váljon az új üzleti lehetőségek feltárása, derül ki a közleményből, amely Hámori Zsuzsa érkezéséről szól. A szakember ezt megelőzően az Allianz Hungáriánál dolgozott, új pozíciójában pedig stratégiai és üzletfejlesztési menedzserként folytatja.

"Annak érdekében, hogy jobban kiaknázzuk az üzletágak közötti szinergiákat, illetve sikeresen tárjunk fel és vezessünk be új megoldásokat, korábban nem létező pozíciót hoztunk létre. Ennek betöltésére olyan tapasztalt szakembert kerestünk, aki jártas az online marketing világában, és képes stratégiai szinten is támogatni bővülési terveinket” – mondta Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. Hozzátette: a cégcsoport az elmúlt években a meglévő portfolió-elemek megerősítésére fókuszált, az új igazolással viszont a portfolióbővítés is jobban támogatható.

Hámori Zsuzsa pályáját az Initiative Mediánál kezdte médiatervezőként, majd létrehozta a cég internetes divízióját (Fastbridge). Innen az Arcus Interactive-hoz igazolt médiavezetőként, majd 2008-tól az Allianz Direct marketingmenedzsere, ezt követően az Allianz Hungária közösségimédia-szakértője volt.