Ihász Ingrid

Ihász Ingrid

Pozíciók: digitális vezető
Cég:  MEC Interaction

Róla

Az egyik legrégebbi hazai szakmai blog, a rabbitblog.hu szerzője, ill. korábbi munkahelyén ő vezette a CEMP Sales House hivatalos blogját, a cemp.blog.hu-t is.

Pozíciók

Ihász Ingrid 2005 decemberében kezdte online médiás munkásságát a kirowskinál, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt át. Az Arcus Mediánál 2009 februárjától média csoportvezetőként dolgozott.

2010 februárjától az Index médiaértékesítéssel foglalkozó divíziójánál, a CEMP Sales House-nál tevékenykedett. 2012 szeptemberéig az értékesítéstámogatással foglalkozó egységet vezette, utána pedig elemzési és tréning vezetőként folytatta munkáját. Elsősorban online szakmai képzéssel, kutatási kérdésekkel és B2B kommunikációval foglalkozott.

Konferencia tartalmak

 • Digitália 2015Itt a szemgolyó, hol a pénz?2015. szeptember 15.

  Ma még versenyelőny, ha a mobil része a stratégiádnak. Kiket érünk el mobilon és hol tudjuk őket elérni? Mit nyújt ma a hazai médiaoldal?

 • Digitália 2014Mit kínál a piac az e-kereskedelmi cégek marketingesei számára?2014. november 25.

  A klasszikus kampányokban gondolkodó hirdetők számos látványos prémium megoldásban gondolkodhatnak. Az e-kereskedők ugyanakkor más dinamikával és más igényekkel jelennek meg a piacon. Mennyiben szolgálják őket ki a digitális médiatulajdonosok és az ügynökségek?

 • Márkaépítés 2014 - Tartalmas márkákEgy Fordot kérnék, extrákkal - Ford tematikus hét a Totalcaron2014. május 29.

  Szeretne olyan autót, ami magától beparkol és megáll a másik mögött akkor is, ha ön éppen nem figyel? Ezek a technológiai újdonságok már rég nem a sci-fi kategóriájába tartoznak és messze nemcsak a luxus modellekben érhetők el. A potenciális vásárlók edukációja persze nem egyszerű feladat, kivéve persze, ha mindezt szemléletesen tesszük és lehetőséget adunk arra, hogy a saját bőrükön is megtapasztalják. A Ford és Totalcar pontosan ezt tette egy komplex, natív együttműködés keretében.

 • Médiapiac 2013Kis képernyő, kis pénz?2013. április 9.

  Kihívások és megoldások mobilon. Mennyire kannibalizálja a mobil a webes forgalmat? Milyen adatok állnak rendelkezésre? Milyen hirdetési megoldások életképesek ezen a platformon?

 • Kutatás 2013Big Data a CEMP-nél: Ident2013. április 9.

  Mire használható az online kiadóknál keletkező óriási adattömeg?

 • A jövő médiája: technológiák, módszerek, stratégiákKözösségi média2010. szeptember 16.

  Időnk egyre nagyobb hányadát töltjük a különböző közösségi oldalakon. Feltöltünk, letöltünk, megosztunk, kommentelünk, lájkolunk... Milyen újdonságokat hozott életünkbe a közösségi média, és hogyan alakítja át mindennapjainkat? Milyen hatást gyakorol a "hagyományos" médiára, a korábban megismert internetes megoldásokra, a médiafogyasztásra és a hirdetési piacra?

Egyéb elérhetőségek

Blog - http://rabbitblog.hu/