Kertesi Antal

Kertesi Antal

Pozíciók: digitális médiatanácsadó
Cég:  Marquard Media

Róla

Tősgyökeres 18. kerületi. Ott nőtt föl, és munka után ma is oda tér haza. A több generációs családi házban szülei mellett a reklámszakmából gyesre ment felesége, valamint egy három és fél éves és egy két és fél hónapos ifjú ember várja. Utóbbiak garantálják, hogy kevés szabad idejének eltöltésével kapcsolatban ne kelljen sokat töprengenie.

Pozíciók

Már tanulmányai mellett saját kisvállalkozása ügyvezetőjeként dolgozott, az önálló tevékenységet 1997-ig folytatta. Akkor lépett be a Readers Digest kiadóhoz, ahonnan egy évvel később a Marquard Mediához távozott. Az azóta eltelt több mint tíz évben itt emelkedett egyre feljebb a hirdetési osztályon, amelynek az irányítását 2008-ban vette át.

Tanulmányok

A Fazekas Mihály Gimnáziumban, 1987-ben tett érettségit követően négy évig különböző egészségügyi intézményekben dolgozott. 1991-1993 között végezte el a KOTK külkereskedelmi áruforgalmi szakát. Később, munka mellett több szakképesítést is szerzett: a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán 1997-ben marketing, a Zsigmond Király Főiskolán 2009-ben művelődésszervezés szakon kapott oklevelet.

Konferencia tartalmak