Kolozsi István

Kolozsi István

Pozíciók: tervező/designer

Róla

Egy fickó, akit a UX és a pszichológia foglalkoztat. Szimplán designernek, azaz tervezőnek tartja magát. A szülei Kolozsi Istvánnak nevezték el, sokan kolboid néven ismerik. Legfőképpen digitális tanácsadással foglalkozik.

Saját web oldala: https://kolboid.eu/
Blogja: http://blog.kolboid.eu/

Pozíciók

2018- fps ügynökség, design manager

2008-2018 fps ügynökség, UX designer

2001-2016 fps ügynökség, CEO

Konferencia tartalmak

  • Médiapiac 2011Merre tartanak az új fejlesztési technológiák?2011. március 30.

    HTML5, CSS3: Mik ezek a rövidítések? Mennyiben tudnak többet, mint elődjeik? Weben vagy mobilon fognak elterjedni? Csak a Google használja ki ezeket a technológiákat vagy mindenki más is? Magyarázatok, vizuális példák közérthető nyelven.

Egyéb elérhetőségek

Blog - https://blog.kolboid.eu/
Weboldal - https://kolboid.eu/
Lehetetlen határidőkkel, elképzelésekkel érkezett? Mondj nemet! Ha ekkor csak megemlíted, hogy ezt így és úgy nem lehet, de végül mégis megköttetik a szerződés, akkor később ne rinyálj, hogy az ügyfél eszement. Pár perces beszélgetés után kiderülhet, hogy működik a kémia köztetek, vagy éppen nem. Megérti amiről beszélsz? Elfogadja a véleményed, tapasztalatod vagy sokkal okosabbnak gondolja magát (Igen? Akkor nincs is rátok szüksége)? Ha a kérdések valamelyikére nem a válasz, akkor legyen a te válaszod is nem, különben egy újabb „hülyét” veszel a nyakadba. Ööö, ki is a hülye?Kolozsi István