Marton Krisztina

Marton Krisztina

Pozíciók: HR tanácsadó
Cég:  CVandMore

Róla

Bölcsész és közgazdász diplomával a zsebemben 1995-ben kerültem az akkor még Magyarországon nagyon új szakmai területre, a vezetőkeresés- és kiválasztásba, azaz a fejvadászatba.

A szakmai alapokat és a gyakorlatot az első magyar tanácsadó irodánál, a Telkes Vezetői Tanácsadó Irodánál szereztem, ahol a magas színvonalú, nemzetközi standardek alapján történő, de a mindenkori magyar viszonyoknak megfelelő, emberközpontú szemlélet volt a szakmai vezérfonal, amely számos jelenlegi senior HR kolléga alkotó szellemi műhelyeként is szolgált.

A nagy lelkesedéssel átdolgozott „hőskor” után 2001-2004 között vállalati oldalon, egy multinacionális konszern (Corinthia Hotels International) HR igazgatójaként 4 évig dolgoztam.

Mindezt hasznosítandó tértem vissza tanácsadásba 2006-ban a Telkes Tanácsadó Zrt-hez és utódcégeihez, megváltozott gazdasági és vállalati környezetben, HR tanácsadói, szervezetfejlesztési és keresés-kiválasztási területre senior munkatársként.

Munkám fókusza jelenleg is a szervezetfejlesztés, munkaerőpiaci és karriertanácsadás, coaching, és a vezetőkiválasztás.

Aktuálisan a CV&More web2 alapú karrierportál toborzási-kiválasztási koncepciójának kialakításában dolgozom, amelyben ötvözni lehet az eddigi szakmai tapasztalatokat a munkaerőpiac és technológiaváltások előidézte új kihívásokkal.

 

Konferencia tartalmak

  • Digitália 2012Digitalizáció és munkaerőpiac2012. szeptember 12.

    Készségek, okosabb munkavégzés. A kütyük használhatósága, beilleszthetősége munkahelyi környezetbe. Alkalmasak-e munkára az új kütyük, vagy inkább újabb és újabb szexi fogyasztási eszközöket kapunk, meg egy csomó problémát?

  • Médiapiac 2012Ki fog tartalmat gyártani? (avagy toborzás-kiválasztás web2-es alapon)2012. március 22.

    Miért tűntek el a kézírásos önéletrajzok és mi a baj manapság az önéletrajz-sablonokkal? Miért olyan nehéz és drága megtalálni az igazán jó szakembereket? Milyen lehet a HR-es jövőkép az integrálódó médiapiacon? Hogyan növelhetjük a hatékonyságot a toborzási és kiválasztási folyamatokban a CV&More-ral? Az előadó Magyarország egyik legnagyobb fejvadász cégének, a Telkes Vezetői Tanácsadónak volt partnere volt az elmúlt 20 évben.