Molnár Peggy

Molnár Peggy

Pozíciók: hirdetési főosztályvezető

Róla

Drezdában született magyar apa és német anya gyermekeként. A magyart és a németet egyaránt anyanyelvének tekinti, angolul társalgási szinten beszél.

Pozíciók

  • Szakmai pályafutását családi vállalkozásuknál, a Váci Molgép Kft.-nél kezdte, ahol 1996--1998 között kereskedelmi vezetőként a külföldi partnerekkel való kapcsolattartás és az export-import áruk vámkezelése volt a feladata.
  • A Pannon Lapok Társaságánál (PLT) 1998-ban lett ügyvezetői asszisztens. Három év elteltével Budapestről Veszprémbe került termékfelelősnek, ahol a heti megjelenésű Vasárnap Reggel és az Utazó magazin hirdetésértékesítésének menedzselése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, ajánlatkészítés, potenciális ügyfelek felkutatása lett a feladata. Egy évvel később kinevezték regionális értékesítési vezetőnek.
  • 2003 óta a PLT hirdetésifőosztály-vezetője. Jelenlegi munkakörében népes csapatot irányít, amely a hirdetési területtel közvetlen kapcsolatban lévő valamennyi tevékenységet ellátja.

Tanulmányok

  • Első éveit családjával az NDK-ban töltötte, de az általános iskolát már Magyarországon kezdte el. A váci Madách Imre Gimnáziumban érettségizett 1995-ben. Felsőfokú tanulmányait ugyanabban az évben kezdte a József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Kommunikáció szakos főiskolai diplomáját három évvel később vehette át. 2001-ben beiratkozott a Budapesti Gazdasági Főiskolára is, marketingkommunikáció szakra.

Konferencia tartalmak