Nagy László

Nagy László

Pozíciók: Head of Branded Entertainment Division

Nagy László cikkei

Szurkolók nélkül nincs foci

2018. június 15.

Itt a futball-vb, amely több milliárd embert mozgat meg világszerte. Azt ma már nem kell különösképpen bizonygatni, hogy a foci milyen hatalmas biznisz, azt viszont fontos minden hirdetőnek szem előtt tartania, hogy ehhez az üzlethez szükség van a szurkolók rajongására. De hogyan viszonyuljanak a márkák a szurkolókhoz?

Pozíciók

2001 - 2004 MTM – SBS Televízió Zrt. (TV2) – Sales Executive

2004 - 2005 Viasat Hungária Zrt – Sales Manager

2005 - 2007 MTM – SBS Televízió Zrt. (TV2) – Senior Sales Manager

2007 - 2011 MTM – SBS Televízió Zrt. (TV2) – Sales Group Head

2011 - MPG Hungary – Head of Branded Entertainment Division

 

Tanulmányok

1997-2001 MÜTF – Közgazdász, Pénzügyi szakirány

2008-2010 SZIE – Master of Science, Marketing

 

Konferencia tartalmak

 • Márkaépítés 2016 - MárkasztorikMárkaépítés a nulláról gyorsan és költséghatékonyan okos megoldásokkal2016. május 31.

  Vienna Life egy teljesen új márkaként kezdte meg a működését 2014-ben. A kommunikációs kihívás az volt hogy gyorsan építsünk ismertséget és szerettessük meg a márkát, egy önmagában nehezen szerethető iparágban. Éppen ezért az első pillanattól kreatív és egyedi felelüteken kreatív és egyedi megoldásokkal nyitottunk a fogyasztók felé. Az előadásban ügyféllel közösen a jelentőségteljes márkaépítés általunk elképzelt módját mutatnák be példákon keresztül.

 • Smart Communication 2015OLX - Egyedi content megoldások2015. október 13.

  A 2014-es OLX kampány fő kihívását az jelentette, hogy egy 90% fölötti spontán márkaismertségű, gyakran látogatott weboldal névváltása sikeres legyen, és a névváltás után amilyen gyorsan csak lehet, már új márkaalapokon újabb és újabb célcsoportokat megszólítva, Magyarország legkedveltebb és legnagyobb általános apróhirdetési oldalává váljon. Találnunk kellett olyan nem hagyományos hirdetési formákat, amik segítenek a márkát kiemelni a különösen erős reklámzajból, amit a két piacvezető apróhirdetési oldal intenzív médiajelenléte teremtett, ugyanakkor képesek az oldalletöltési számok és az új hirdetések növelésére úgy, hogy a szpot GRP mértéke csökkentett a korábbihoz képest.

 • A hatékony kommunikáció napja 2014Hatékonyan = célzottan, a non-szpot felületeken is2014. október 2.

  Az előadó a Hyundai szponzorációs kampányán keresztül mutatja be, hogy csak kábelcsatornákat használva, a hirdető profilja szerint szűrt műsorok támogatásával hogyan tudta hatékonyan segíteni a kívánt üzleti eredmények elérését.

 • Márkaépítés 2014 - Tartalmas márkákMárkaépítés másképpen! vagy esetleg ez Márkaépítés 2.02014. május 29.

  Előadásomban egy gyakorlati példán mutatom be, hogy a nem hagyományos TV-s felületeket hogyan lehet hatékonyan a márkaépítés szolgálatába állítani, hogy az tényleges üzleti hasznot termeljen.

 • Médiapiac 2014Jelentőségünk teljes tudatában2014. március 20.

  A globális piacokon jelenleg szereplő márkák túlnyomó részének egyik pillanatról a másikra történő eltűnése a fogyasztóknak nem jelentene problémát. A Havas Media nemzetközi kutatása szerint nem kötődünk a márkákhoz, legtöbbjük nem hordoz értéket, nincs jelentőségük életünkben, ennek eredményeképp könnyen elhagyhatóak, lecserélhetőek a fogyasztott termékek. Mindez intő jel lehet a hirdetőknek, hogy minden korábbinál fontosabb kommunikációjukban a márka és a fogyasztó közötti kapcsolat minőségének javítása és építése. Milyen új eszközeink vannak a kötődés megerősítésére?