Németh Károly

Németh Károly

Pozíciók: marketingvezető-helyettes

Pozíciók

Pályafutását a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. trainee programjában kezdte, ami után két évig szervezési területen dolgozott, főként rendszer-bevezetési projektek vezetőjeként. Ezután került ismét közelebb a marketing szakmához, az online terület felelőseként. 2010-ben sikeresen bevezette a céget a közösségi médiába, folyamatosan dolgozik a SPAR online ismertségének növelésén.

2012-től a marketingkommunikációs csoport vezetőjeként a digitális terület mellett a SPAR integrált kommunikációs és médiastratégiájának kidolgozása és megvalósítása a feladata.

2014-től a marketingosztály vezető-helyetteseként segíti a céget az üzleti célok elérésében.

Tanulmányok

Kereskedelmi szakos közgazdászként végzett, marketingkommunikációs szakirányon.

Konferencia tartalmak

  • Digitália 2015Márkatulajdonosok Digitáliában2015. szeptember 15.

    A marketingbüdzsé mind nagyobb hányada áramlik digitális projektekbe. Nem csupán a klasszikus marketingkommunikációs pénzekre igaz ez, hanem a marketing egyéb szegleteire is. A konferenciákon, cikkekben és egyéb fórumokon sokszor fogalmazódnak meg vélemények azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak a marketingesek a digitális marketing fejleményeiről, ám e gondolatokat a leggyakrabban technológiai cégek, médiások, ügynökségek mondják ki - helyettük. Ezért a hazai piac elismert marketinges döntéshozóit kértünk fel arra, hogy osszák meg gondolataikat.

  • Márkaépítés 2015Hirdetői stratégiák a válság után2015. május 28.

    Mi változott és mi maradt a válság előtti marketingmunkából? Hol látják a növekedés forrásait a hagyományosan legintenzívebben hirdető szektorok képviselői?

  • Digitália 2012Facebook best practices2012. szeptember 12.

    Legfontosabb lépések a Facebook hirdetői stratégia kialakításában, tippek a megfelelő hirdetési típusok és kreatívok alkalmazására.