Nyirő Nóra PhD

Nyirő Nóra PhD

Pozíciók: Account Director
Cég: OMD Hungary

Pozíciók

 • 2001-2005 OMD Hungary, médiatervező
 • 2005-2007 Peugeot Hungária, kommunikáció felelős
 • 2007-2013 Budapesti Corvinus Egyetem, Média, Marketingkommunikácó és Telekommunikáció tanszék
 • 2013. március- OMD Hungary, Account Director

Tanulmányok

2002, Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Vezetés-szervezés és marketingkommunikáció szakirányok

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenOMD: UPC B2B Nagydíj (Az Integrált megoldások kategória győztese)2016. április 14.

  Milyen tartalommal és módszerekkel szólítható meg üzleti ajánlattal egy elfoglalt célcsoport? A UPC projektje kiváló példa a stratégiai célok mentén átgondolt, kreatívan felépített, gondosan kivitelezett és részletesen visszamért kampányra, amelyben a tartalommarketing és a marketingtechnológiák alkalmazása is kiemelkedő színvonalú.

 • Smart Communication 2015B2B telekommunikációban okosan2015. október 13.

  Mi az üzleti és marketing kihívás? B2B piacon közelebb kerülni a piacvezető Telekomhoz és bevezetni a UPC Business márkát. Mi a UPC Business válasza a kihívásra? Az UPC Business Nagydíj megalapítása és meghirdetése.  Mi az okosság és az eredmény? Ezt elmondjuk az előadásban.

 • A hatékony kommunikáció napja 2013Globálisan hatékonyan2013. október 3.

  Jaj, már megint egy “network request”! Te hányszor sóhajtottál fel így az elmúlt héten? Globális márka, globális partner, globális ügynökségi folyamatok hatékonyan? A M&M Global Award 2013 legjobb - nemzetközi - kampányindításért járó díj kulisszatitkai és tanulságai az OMD-től a Vodafone Reddel.

 • Digitália 2013Az online video monetizálása2013. szeptember 10.

  Médiatulajdonosi/sales house kerekasztal.

 • Médiapiac 2013Prémium tartalom = Prémium közönség = Prémium kontaktus?2013. április 10.

  Sok szó esik a prémium tartalmakról. De vajon ugyanazt érti-e prémium alatt a tartalom előállítója, a hirdetési szakember és a fogyasztó? Vajon megmutatkozik-e nagyobb elérésben, nagyobb bevonódásban, elköteleződésben egy tartalom prémium jellege? Mit kezd a közönségkutatás a prémium fogalmával?

 • Digitália 2012Televíziós tartalmak mérése más platformokon2012. szeptember 12.

  A platformok diverzifikálódásának jelensége komoly kihívást jelent a televíziós közönségmérés számára: mérni szeretnék a televíziós tartalmak fogyasztását és közönségét PC-n, laptopon, tableten, mobiltelfonon is. Erre reagálva indították útjára a kereszt-platform alapú méréseket.

 • Médiapiac 2012Egy adat mind felett... a reklámpiaci egyenértékes evolúciója2012. március 22.

  Tudjuk, látjuk, hogy a tradicionális nagyközönségen alapuló médiapiaci és reklámpiaci megközelítések máza már évek óta repedezik. A közönség változik, átalakul, talán fejlődik: a médiafogyasztás és ezzel párhuzamosan a médiakörnyezet fragmentálódását éljük. Maradhat ebben a környezetben ugyanaz a reklámpiaci egyenértékesek elszámolása? A tradicionális – gyakran panel alapú adatgyűjtésből származó – egyenértékesek mellett nyitottság, sőt igény merül fel a több párhuzamos forrásból származó adatok iránt. A long-tail hatás a közönségmérésben is megjelenik, és így elvezethet a kisebb, niche szegmenst célzó szereplők kiszolgálásához eddig nem alkalmazott, új megoldásoknak köszönhetően és új piaci mechanizmusokat okozva.

 • DigitáliaDigitális televíziózás és innovativitás?2011. szeptember 15.

  A klasszikus tömegmédium, a passzív befogadási szituációt teremtő televíziózás és az innovativitás fogalma összekapcsolható, vagy kizárják egymást? Mikortól innovatív egy megoldás és kinek? Az előadás összekapcsolja a digitális televíziózást és a televízió piaci értéklánc szereplőit az innovatitivás szemüvegén keresztül.