Szabó Miklós

Szabó Miklós

Pozíciók: ügyvezető igazgató, az ügyvezetés elnöke

Pozíciók

2011 májusában távozott az Inform Média éléről, ahol majd 20 évet töltött. Jelenleg a Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatója, ezt a pozíciót 2011 novembere óta tölti be.

Tanulmányok

Ruprecht-Karls Universität, Heidelberg

Kossuth Lajos Tudományegyetem, Debrecen

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenEppur si muove (És mégis mozog)2016. április 13.

  A mozgókép, a video már rég nem csak a televíziók felségterülete a médiában. Milyen tartalmakat állítanak elő a médiacégek, mire vevő a közönség, hogyan szolgálja a mozgóképes tartalom a cégek üzleti céljait? Milyen képzési feladatokat, fejlesztéseket igényel a digitális kultúra?

 • Médiapiac 2014Jövedelmezőség és innováció2014. március 19.

  Minden médiacég kötelező penzuma az újítás. Miközben arról sem lehet megfeledkezni, hogy ma miből keletkezik a bevétel és innovációra fordítható nyereség. Hogyan hozzuk egyensúlyba a ma követelményeit a jövő fejlesztéseivel?

 • Médiapiac 2014Médiás jövőnéző2014. március 19.

  "Természetesen senki nem tudja, hogy mi lesz 2024-ben, főleg ebben a gyorsan változó és finoman szólva is kihívásokkal teli piaci helyzetben" - írtuk a konferencia beharangozójában. De, mintegy magunkat cáfolva, mégis fel kell tennünk a kérdést azoknak a médiavezetőknek, akik milliárdos, tízmilliárdos cégeknek szabnak irányt. Médiavezérek víziója a jövőről.

 • Médiapiac 2013Regionalitás és modernizáció2013. április 9.

  A regionális sajtó továbbra is a magyar piac legstabilabb része. De mit jelent a regionalitás az egyre inkább határtalanná váló média világában?

 • Médiapiac 2013Víziók2013. április 9.

  Médiacégek jövőképe

 • Médiapiac 2013Lapterjesztési perspektívák2013. április 9.

  Azt már mindannyian tudjuk, hogy a kiadók számára felértékelődik a terjesztési bevételek szerepe. De ki mit terjeszt, milyen hatékonysággal, és milyen áron?

Címkék: szabó miklós PLT

Cikkek Szabó Miklósról