Tiszttartó Titusz

Tiszttartó Titusz

Pozíciók: csatornaigazgató, Petőfi Rádió
Cég:  MTVA

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2018 - geneRÁCIÓkÉletkor, programing, zene és kutatás – hogyan és miként programozható sikeresen egy rádió 2018-ban?2018. március 21.

  A rádiózás mennyisége, a rádió elért közönségnagysága, a rádiózással szemben támasztott fogyasztói igények, magának a rádiónak a szerepe érdemben semmit sem változott az elmúlt 20 év során, pedig egy meglehetősen turbulens és média-, valamint kommunikációs szempontból elképesztően gyorsan változó időszakról beszélünk. De vajon a hallgatók ízlésvilága is úgy megváltozhat, mint a technológia? Érvényesek-e azok az életkori sajátosságok a rádiós programingban, amelyek alaptételnek számítottak 15-20 éve? Mi ma a trendi, hogyan és miként lehet lépést tartani ezzel a rádióknak 2018-ban?

 • Médiapiac 2015Valódi partnerség, avagy, amikor az ügyfél (meg)bízik a rádióban2015. március 18.

  5 év-5 sikeres projekt. Amit a magas bizalmi szint hoz magával: az üzleti paranoiát felváltja az alkotó közös gondolkodás és még a KPI-ok is megváltoznak.

 • Médiapiac 2014Reklám, tartalom, minőség2014. március 19.

  Az elmúlt évek mélyrepülése miként hat a kreatív tartalom minőségére? Azonos-e a diagnózis a különböző médiumok esetében? Van e korreláció a mennyiség és a minőség között a reklám világában?

 • Médiapiac 2013Komplex együttműködések2013. április 9.

  Néhány gyakorlati példa hosszú távú, hatékony, eredményes együttműködésekre. A Class FM és a Nissan, a Mindshare és a Ford.